12 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Επισκευή και συντήρηση υποδομών και κτιρίου του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου

Ανακοίνωση

Η επιτακτική και άμεση ανάγκη συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, καθώς και η έλλειψη προσωπικού και εξοπλισμού, μας έχει απασχολήσει και μας απασχολεί συνεχώς, από την ανάληψη των καθηκόντων μας έως την τρέχουσα περίοδο.

Κατόπιν αιτήματός μας προς τον Υπουργό Υγείας και τις αρμόδιες υπηρεσίες, κατατέθηκε αναφορά στην Βουλή των Ελλήνων, στην οποία απάντησε η Αναπλ. Υπουργός κα Α.Γκάγκα.

Σύμφωνα με το έγγραφο του Υπουργείου, βρίσκεται σε εξέλιξη η ανακαίνιση / αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ειδικότερα, για το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, έχει προταθεί η ενεργειακή αναβάθμισή του μέσω χρηματοδοτικού προγράμματος, προϋπολογισμού 230.000 €.

Με γνώμονα πάντα την μέριμνα και την προστασία της υγείας των πολιτών, είναι προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής η συντήρηση των εγκαταστάσεων και η ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών της πρωτοβάθμιας υγείας.

 Ο Δήμαρχος

 Γιάννης Γεωργόπουλος

 

Περισσότερα Άρθρα

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ: Ήρθε η ώρα της απονομής!

Σας περιμένουμε αύριο Σάββατο 8 Απριλίου στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Κίου, που θα υποδεχθούμε τον Πρωταθλητή 2022-23 της Α2’ ΕΣΚΑΚ για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα. Μετά το τέλος του αγώνα, θα ακολουθήσει γιορτή και απονομή του τίτλου του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Α1 ΕΣΚΑΚ 2022 – 2023 για την ομάδα μας!!!! Να είστε όλοι εκεί […]

Ανακοινώθηκαν 16.234 περιστατικά Covid-19 σε 24 ώρες – 346 σε ΜΕΘ, 35 νέοι θάνατοι, 160 κρούσματα στην Αργολίδα

Σήμερα Παρασκευή 25 Μαρτίου, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε 16.234 νέα περιστατικά Covid-19 στην Ελλάδα. Παράλληλα, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ, 346 ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, ενώ έχουν καταγραφεί 35 νέοι θάνατοι. Υπενθυμίζεται πως τα περισσότερα σε αριθμό περιστατικά που είχε καταγράψει ο ΕΟΔΥ μέχρι σήμερα σε μία ημέρα ανακοινώθηκαν την Τρίτη […]