17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στο Ναύπλιο σήμερα Σάββατο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, αύριο Κυριακή στο Βαλτέτσι και στην Τρίπολη

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, θα παραστεί στις 10 το πρωί, σήμερα Σάββατο 14 Μαΐου, στην έναρξη των εργασιών της δεύτερης ημέρας της γενικής συνέλευσης των Επιμελητηρίων της χώρας, που θα λάβουν χώρα στο Ναύπλιο.

Την εν λόγω γενική συνέλευση -στην οποία θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο- έχει διοργανώσει το Επιμελητήριο Αργολίδας.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ

Εξ άλλου, ο περιφερειάρχης αύριο Κυριακή 15 του μήνα, στις 10 το πρωί, θα παραστεί στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που διοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης στο Βαλτέτσι για τον εορτασμό της επετείου της ιστορικής μάχης που έλαβε χώρα 12 και 13 Μαΐου του 1821.

Στη συνέχεια, ο Π. Νίκας θα μεταβεί στην Τρίπολη, προκειμένου στις 12 το μεσημέρι να παραστεί στην εκδήλωση που θα γίνει στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο για την βράβευση των μαθητών και μαθητριών της Περιφέρειας Πελοποννήσου που νίκησαν στον Περιφερειακό Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό “1821 μέτρα σε 200 δευτερόλεπτα”.

Περισσότερα Άρθρα

Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση των Φίλων των ΓΑΚ στην ημερίδα για το πρώτο Πολιτικό Νοσοκομείο

Το βράδυ του Σαββάτου 15/10/2022 πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα στο χώρο του ΦΟΥΓΑΡΟΥ ημερίδα με θέμα: «Τα Απομνημονεύματα (1821-1839) του γιατρού Πέτρου Στεφανίτση (1791-1863) και το Νοσοκομείο Ναυπλίου». Η ημερίδα ήταν συνδιοργάνωση του Σωματείου «Φίλοι των Γενικών Αρχείων του Κράτους (ΓΑΚ) Αργολίδας» και του ΦΟΥΓΑΡΟΥ. Τις εργασίες της ημερίδας διηύθηνε ο κος Βασίλης Δωροβίνης, […]

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό στη Μεσσηνία, Συλλήψεις σε Αργολίδα και Μεσσηνία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (22.8.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για ψευδορκία.   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ   Εκτροπή […]