27 °C Argos, GR
17 Μαΐου 2022

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 14 Μαΐου

Τα ζώδια από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

Κριός  Θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε και να κάνετε πράξη τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. Θα δείξετε το ενδιαφέρον για την οικογένειά σας, αν και οικονομικά ή κληρονομικά θέματα σας προκαλούν ανασφάλεια.

Ταύρος  Προσεγγίστε τον σύντροφο, έναν συνεργάτη ή φίλους για να πετύχετε από κοινού έναν σημαντικό στόχο. Ξεκινήστε να οργανώνετε μελλοντικά σχέδια, αλλά προσέξτε ένα επαγγελματικό πρόβλημα ή ένα πρόβλημα πρέπει να επιλυθεί.

[hfe_template id='397365']

Δίδυμοι   Η καθημερινότητά σας, οι εργασιακές σχέσεις, η φροντίδα της υγείας και της διατροφής σας μπορούν τώρα να τροποποιηθούν και να σχεδιαστούν με καλύτερο τρόπο. Ξεφορτωθείτε περιττές πιέσεις και μην αφήσετε τη μελαγχολία να σας παρασύρει.

Καρκίνος  Θα είναι πιο εύκολο για εσάς αν εκφράσετε πώς νιώθετε στον ερωτικό σύντροφο ή στα παιδιά σας. Προσεγγίστε τις σημαντικές σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές, με λογική ωριμότητα αλλά και ειλικρίνεια. Ενα οικονομικό θέμα ή ένα μυστικό είναι σαν αγκάθι. Αντιμετωπίστε το.

Λέων   Οι προκλήσεις του Σαββατοκύριακου δοκιμάζουν τις ικανότητες και την υπομονή σας σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, αλλά και στις σχέσεις με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας.

Παρθένος  Θα συζητήσετε ή θα συναντηθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τους συνεργάτες σας για να πετύχετε κοινούς στόχους, όμως πρέπει να κλείσετε πρώτα ή να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες που σας εμποδίζουν και σας αγχώνουν.

Ζυγός  Πολύ σημαντικό για εσάς το να νιώσετε ότι αναγνωρίζεται η αξία σας επαγγελματικά και οικονομικά. Μην καταπιέζετε άλλο τις ανάγκες σας και διεκδικήστε αυτά που σας αξίζουν. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να σας πιέζουν ή να έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Σκορπιός   Η Σελήνη τονίζει συναισθήματα θετικά και αρνητικά και σας βοηθά να προβάλετε ταλέντα και ικανότητες στους γύρω σας. Δείξτε σύνεση σε μία συνεργασία και στις προσωπικές σας σχέσεις. Ενα πρόβλημα μακροχρόνιο στην οικογένεια σας πιέζει και πρέπει να το λύσετε, κυρίως οι Σκορπιοί των τελευταίων ημερών.

 Τοξότης  Εχετε πολλά να εκφράσετε και να έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια και τους πολύ δικούς σας ανθρώπους. Μείνετε για λίγο στην ηρεμία του σπιτιού σας και φροντίστε όλα όσα κρύβετε μέσα σας για να γιατρέψετε τις πληγές και τις ανασφάλειές σας.

Αιγόκερως   Όνειρα μαζί με τον σύντροφο και οι συλλογικοί στόχοι με τους συνεργάτες και τους φίλους σας σάς απασχολούν και μπορούν μέσα από μία ιδέα, μία συζήτηση ή μία συνάντηση να ευδοκιμήσουν. Απλά προσεγγίστε τα κατάλληλα πρόσωπα και βρείτε λύσεις για οικονομικά θέματα.

Υδροχόος  Η πιο δυνατή ενέργεια εκφράζεται μέσα από τον επαγγελματικό χώρο αλλά και τον κοινωνικό σας περίγυρο. Μπορείτε να πετύχετε έναν οικονομικό συμβιβασμό, ακόμα και μία οικονομική συμφωνία, αρκεί να προσέξετε περισσότερο τους όρους της άλλης πλευράς. Αν έχετε αφήσει εκκρεμότητες, θα πρέπει να τις λύσετε.

Ιχθύες  Αξιοποιήστε την εύνοια της Σελήνης και προσεγγίστε επαγγελματικά σχέδια, επικοινωνώντας τα ταλέντα σας και τη δημιουργικότητά σας με άλλους ανθρώπους, όσο μακριά κι αν βρίσκονται. Προσέξτε πιο πολύ την ψυχοσωματική σας υγεία και το παρασκήνιο.

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 16 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Μπορεί να έχετε θυμώσει με όλα αυτά που γίνονται μέσα στη ζωή σας και ειδικά με τις συμπεριφορές που προκύπτουν από τον σύντροφό σας, που είναι λίγο χαμένος αυτό το χρονικό διάστημα. [hfe_template id=’397365′] ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Ανήκετε στα πιο ευνοημένα ζώδια που μέσα στον τρέχοντα μήνα του Ιουλίου θα […]

Η Φάρμα: “Καρφιά” από τον Κώστα Γκρέκα για τους πρώην συμπαίκτες τους

Μετά από τρεις μήνες, η “Φάρμα” έφτασε στο τέλος, με τον μεγάλο τελικό να διεξάγεται το βράδυ της Πέμπτης για την ανάδειξη του νικητή μέσα από μία δυνατή μονομαχία. Στην “αρένα” ρίχτηκαν οι Κωνσταντίνος Μακρής, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κώστας Γκρέκας και Βασίλης Θεοδωρόπουλος οι οποίοι κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό και διεκδίκησαν το μεγάλο έπαθλο. Οι […]

Follow by Email