19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Επετείου της Ιστορικής Μάχης του Βαλτετσίου

Ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βαλτετσίου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που θα πραγματοποιηθούν για τον εορτασμό της Επετείου της Ιστορικής Μάχης του Βαλτετσίου την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 στην Τοπική Κοινότητα Βαλτετσίου του Δήμου Τρίπολης.

—————————

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΆΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΐΟΥ 2022

Γενικός Σημαιοστολισμός στην Τοπική Κοινότητα Βαλτετσίου του Δήμου Τρίπολης από της 8ης πρωινής ώρας της 14ης  μέχρι και την δύση του ηλίου της 15ης Μαΐου 2022.

ΚΥΡΙΑΚΉ 15 ΜΑΐΟΥ 2022

07:00 π.μ. Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες του Ναού.
Τέλεση ακολουθίας του Όρθρου και θείας Λειτουργίας

10.00 π.μ. Τέλεση επίσημης Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου Βαλτετσίου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

10.15 π.μ. Εντός του ναού, θα εκφωνηθεί ο Πανηγυρικός της ημέρας από τον Καθηγητή κ. Γεώργιο Βλάση.

10.30 π.μ. Συγκέντρωση των Επισήμων στο χώρο του Μνημείου των Ηρώων, όπου θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση.
Κατάθεση στεφάνων από τις παριστάμενες Αρχές και τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων νεκρών.
Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
Τις εκδηλώσεις θα τιμήσει με την παρουσία της 12μελής αντιπροσωπεία του Σκοπευτικού Συλλόγου Παραδοσιακών Όπλων Πάτρας με ρίψη βολών.

10.45 π.μ. Παραδοσιακοί χοροί από το Χορευτικό Όμιλο Τρίπολης.

Περισσότερα Άρθρα

Ρομά απέκλεισαν την Εθνική Οδό Καλαμάτας – Μεσσήνης

Κλειστός είναι ο δρόμος Καλαμάτας – Μεσσήνης εδώ και λίγη ώρα στο ύψος του Ασπροχώματος από ομάδες Ρομά. Άγνωστα παραμένουν για την ώρα τα αιτήματά τους, ωστόσο σήμερα άρχιζε στο δικαστήριο του Γυθείου και η δίκη για τη δολοφονία του 18χρονου Ρομά από 63χρονο στην Πιπερίτσα Μεσσηνίας, που συνέβη στις αρχές Οκτωβρίου του 2020. Ρεπορτάζ: Κώστας Γαζούλης, ertnews.gr  Φωτ/φίες […]

ΔΕΥΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: Ενημέρωση περί ποιότητας του πόσιμου νερού

Με το ίδιο αίσθημα ευθύνης όπως αυτό που επιδείξαμε την 10/09/2021 όταν  ενημερώναμε για την ποιότητα του νερού  έτσι και σήμερα και αφού έχουμε βεβαιωθεί με πάρα πολλές αναλύσεις σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας σας ανακοινώνουμε ότι το νερό που έρχεται στην βρύση μας είναι κατάλληλο για  ανθρώπινη κατανάλωση (πόσιμο). Σε κάθε […]