19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εκδήλωση για την Μικρά Ασία χθες στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

Το Εκκλησιαστικό Συμβουλίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, χθες Δευτέρα 9 Μαΐου πραγματοποίησε εκδήλωση, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Το Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, γέμισε από κόσμο που παρακολούθησε με ευλάβεια σχεδόν, την πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα, συγκινητική, υπέροχη βραδιά!

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος και ο εφημέριος και Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου π. Ελευθέριος Μίχος.

Ομιλητής με θέμα “Μικρασία Χαίρε” ήταν ο κ. Γιώργος Μανινής, δικηγόρος, τ. Δήμαρχος Νέας Κίου, ο οποίος μας ταξίδεψε, μας θύμισε, μας συγκίνησε…

Στο τέλος της βραδιάς, παρουσιάστηκαν μικρασιάτικοι χοροί από το Χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Κίου, που ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα, ενώ η Πένυ Γαβρίλη αποχαιρέτησε τους θεατές με το ποίημα του Στέλιου – Σταύρου Καλαϊτζή “Ο σοβάς της Κίου”

Περισσότερα Άρθρα

Η Αρκαδία στο «business daily» στο πλαίσιο του Fam Trip του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Αρκαδική Ριβιέρα: Γνωριμία με την ιστορική περιοχή της Κυνουρίας Η Κυνουρία στο επίκεντρο δημοσιογράφων του τουριστικού και οικονομικού ρεπορτάζ μεγάλων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σ’ ένα ταξίδι γνωριμίας και εξοικείωσης (fam trip) του Επιμελητηρίου Αρκαδίας υπό την Αιγίδα των Δήμων Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας. «Business Daily» Βόρεια και Νότια Κυνουρία, Τυρός, παράλιο Άστρος, Λεωνίδιο, Άγιος Πέτρος, […]

Πρόσκληση της Ελληνικής Εταιρείας Ενδυμασιολογίας (ΕΕΕ) στην παρουσίαση του βιβλίου “Performance Costume: New Perspectives and Methods”

Η Ελληνική Εταιρεία Ενδυμασιολογίας (ΕΕΕ) σας προσκαλεί τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, στις 18:30, στον Πολιτιστικό Χώρο του Ιδρύματος Β. Παπαντωνίου «Κανάρη 4», στο Κολωνάκι, στην παρουσίαση του βιβλίου “Performance Costume: New Perspectives and Methods” σε επιμέλεια των Σοφίας Παντουβάκη και Peter McNeil και έκδοση του διεθνούς εκδοτικού οίκου Bloomsbury Ο τόμος συγκεντρώνει μια παγκόσμια […]