25 °C Argos, GR
1 Οκτωβρίου 2022

Ο Ήλιος Επέστρεψε. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ επέστρεψε.

Χθες ήταν όλες και όλοι εκεί. Παντού σε όλη την Ελλάδα. Άνθρωποι κάθε ηλικίας. Ψήφισαν ΠΑΣΟΚ. Όπως παλιά. Τον Ήλιο. Παλιά αλλά και πολλά νέα μέλη έπιασαν ξανά το νήμα της Ιστορίας και οδήγησαν την χθεσινή διαδικασία σε πρωτοφανή νούμερα συμμετοχής σε όλη την Ελλάδα. Οι 180.000 συμμετέχοντες έδειξαν ότι η συμμετοχή στις εκλογές του Δεκεμβρίου δεν ήταν ένα πυροτέχνημα. Ο ελληνικός λαός έχει αδιέξοδα και πλέον με την συγκλονιστική συμμετοχή του σε μια τέτοια διαδικασία δείχνει ότι πλέον αποζητά μια πολιτική δύναμη, που μπορεί να υπηρετήσει και να εκφράσει τις ανάγκες του.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους όσους είτε συμμετείχαν ενεργά με την υποψηφιότητά τους ,είτε με την ψήφο τους ,είτε συνέδραμαν στο να διεκπεραιωθεί η χθεσινή δύσκολη διαδικασία εκλογής οργάνων και συνέδρων της παράταξής μας στο Νομό Αργολίδας. Σε όλους ξύπνησαν από τα χαράματα και γύρισαν στο σπίτι τους μετά από 24 ώρες για να βγουν τα αποτελέσματα. Σε όλους τους Δήμους της Αργολίδας η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο φτάνοντας τους 2348 συμμετέχοντες. Τα εκλογικά κέντρα γέμισαν πλήθη κόσμου που πλέον εναποθέτουν τις αγωνίες τους, τα οράματα τους και τις ελπίδες τους για την επόμενη μέρα, στο αναγεννημένο ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη.

Πολλά συγχαρητήρια σε όσες και όσους εξελέγησαν στην χθεσινή διαδικασία στην Νομαρχιακή Επιτροπή, στις Τοπικές Οργανώσεις μας καθώς και ως αντιπρόσωποι για το συνέδριο μας. Εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία και πραγματική όρεξη για δουλειά. Τα όργανα μας σε όλη την Αργολίδα ανανεώθηκαν πλήρως, σε ποσοστό σχεδόν 100%. Τα μέλη μας έδωσαν ένα ισχυρό μήνυμα και μια ψήφο εμπιστοσύνης στην ανανέωση, δείχνοντας ότι εμπιστεύονται στην νέα γενιά, να πάρει πλέον το μέλλον του ΠΑΣΟΚ στα χέρια της.

Από σήμερα λοιπόν ξεκινάει μια νέα μέρα. Οι εκλογές τελείωσαν. Όλοι #mazi ΕΝΩΜΕΝΟΙ στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια, αφήνοντας πικρίες από την χθεσινή μέρα στην άκρη, βάζουμε πλώρη για να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία.

Μπορούμε συντρόφισσες και σύντροφοι!

Καλή μας δύναμη.

Ψυχογυιός Παναγιώτης

Οικονομολόγος

Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

 

Περισσότερα Άρθρα

Δείτε παρακάτω τα θέματα που συζητήθηκαν και τις αποφάσεις που πάρθηκαν κατά την 20η/2019 τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, την 11η Νοεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 4.00 μ.μ., στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης». ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ: . Ψήφισμα για τους εργαζόμενους στην αντιπυρική προστασία μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στη […]

Ανδριανός στη βουλή: Τι έγινε με το ελληνικό αίτημα προς την Ε.Ε για τις μη καλυπτόμενες ζημιές λόγω καιρικών συνθηκών;

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σ. Αραχωβίτη με θέμα την πορεία του ελληνικού αιτήματος προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για συνδρομή της χώρας για μη καλυπτόμενες ζημιές λόγω καιρικών συνθηκών. Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής: «Κατά τη συζήτηση […]