17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ελλάδα έχεις ταλέντο – Τελικός: Ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός ο μεγάλος νικητής

Αυλαία έριξε το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Οι 12 φιναλίστ που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό, ανέβηκαν στη σκηνή και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να εντυπωσιάσουν το κοινό και να κατακτήσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Οι τέσσερις κριτές Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τάκης Ζαχαράτος, Έλενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία Ρήγα, αλλά κι οι παρουσιαστές Νικόλας Ράπτης μαζί με τον Σταύρο Σβήγκο είδαν για τελευταία φορά τα acts των διαγονιζομένων, όπου έβαλαν τα δυνατά τους για να διεκδικήσουν την πρώτη θέση και την καρδιά των τηλεθεατών.

Σκόρπισε ρίγη με το «Μαραίνομ’ ο καημένος» κι αναδείχθηκε μεγάλος νικητής ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός, από το Ψάρι Κορινθίας.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία ξεκίνησε με την έναρξη του Μεγάλου Τελικού κι ολοκληρώθηκε λίγο πριν τη λήξη του σόου με την ανακοίνωση του Μεγάλου Νικητή. Τα δώδεκα ταλέντα που έλαμψαν επί σκηνής στον τελικό ήταν: Kings Don’t Care, Christian Wedoy & Melanie Simic, Ευφραιμίας Χαλιλοπούλου, Δημήτρη Τσίγγου, Κωνσταντίνου Τσαμαδού, Kseniia Kochenkova, First Bollywood Dance Academy Greece, Gennady Papizh, Μαριλένης Κουντούρη & Αλέξανδρου Παπανδρέου, SKT Street Workout, Les Felines και Body control crew.

Η αγωνία χτύπησε κόκκινο κι η συγκίνηση ήταν διάχυτη στο πλατό με την ανακοίνωση του νικητή. Όπως ανακοίνωσε ο Σταύρος Σβήγκος, την πρώτη θέση στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο για το 2022 κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός, ο οποίος είχε ξεσηκώσει τους πάντες με τα παραδοσιακά τραγούδια που είχε τραγουδήσει.

Περισσότερα Άρθρα

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Οι επίσημες φωτογραφίες από τον θρησκευτικό τους γάμο

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση το  Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου παντρεύτηκαν στην περιοχή της Γλυφάδας, έχοντας δίπλα του ελάχιστα πρόσωπα από τον στενό τους κύκλο και φυσικά τις κορούλες τους. «Δεν του πάτησα το πόδι, τον φίλησα. Ήταν όλα όπως τα ονειρευόμασταν. Τα λόγια αυτά του Ελύτη που έγραψα στον Λευτέρη ήταν πολύ συγκινητικά […]

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Απρόσμενες ευχάριστες ειδήσεις σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις των άλλων. Στα επαγγελματικά, υψηλές προσδοκίες για τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Σκέψεις για σημαντικές και ωφέλιμες αλλαγές με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, κρυφές καταστάσεις εξελίσσονται απρόσμενα. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Βγάζετε σημαντικά συμπεράσματα μέσα από ώριμες σκέψεις. Στα επαγγελματικά, […]