17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Του ζήτησε να χωρίσουν και τη στραγγάλισε

Μια νέα τραγωδία εξελίχθηκε, στις Πηγές Νέστου στην Καβάλα, όταν ένας άνδρας ηλικίας 55 ετών σκότωσε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τραγικό περιστατικό έγινε γνωστό στην ΕΛ.ΑΣ. τα ξημερώματα της Παρασκευής στις 00:30, όταν ο δράστης τηλεφώνησε στον αξιωματικό υπηρεσίας του τοπικού τμήματος λέγοντας «έχω κάνει κακό στη γυναίκα μου».

Αμέσως οι Αρχές έφτασαν στο φαρμακείο της 43χρονης συζύγου του δράστη και βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα.

Η άτυχη φαρμακοποιός κείτονταν στο ράντζο χωρίς τις αισθήσεις της, με τις ενδείξεις να δείχνουν ασφυκτικό θάνατο, καθώς δεν βρέθηκαν τραύματα από κάποιο αιχμηρό αντικείμενο ή πυροβόλο όπλο.

Ο δράστης μετά την αποτρόπαια πράξη του προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του, καθώς βρέθηκε να αιμορραγεί στους καρπούς και στον λαιμό.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ο 55χρονος, ο οποίος εργάζεται σε εισπρακτική εταιρεία, έπειτα από έντονη διαφωνία με τη σύζυγό του φέρεται να πήγε το απόγευμα της Πέμπτης στο φαρμακείο της, όπου τη στραγγάλισε και παρέμεινε για ώρες με τη σορό της στο σημείο.

Αρχικά ο δράστης προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του προσποιούμενος ότι το φαρμακείο δεν θα ανοίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της γυναίκας του και στη συνέχεια επιχείρησε, δίχως αποτέλεσμα, να δώσει τέλος στη ζωή του.

Τελευταία λύση για τον 55χρονο δράστη ήταν να παραδοθεί για το έγκλημα που διέπραξε, καλώντας στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με το kavalaportal, η φαρμακοποιός είχε ζητήσει από τον σύζυγό της να χωρίσουν, καθώς εκείνος τη ζήλευε παθολογικά.

Το ζευγάρι, που έχει δύο ανήλικα παιδιά, έξι και δέκα ετών, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα και είχε δρομολογήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου.

Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου 

Ο άνδρας, αφού συνελήφθη από τους αστυνομικούς, διακομίστηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Καβάλας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και φρουρούμενος.

Την υπόθεση ερευνά η Διεύθυνση Ασφαλείας Καβάλας, ενώ αναμένεται και η ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της 43χρονης.

Περισσότερα Άρθρα

Τραγωδία στην Καλαμπάκα: Αυτό φέρεται να είναι το αεροβόλο όπλο που σκότωσε τον 15χρονο

Η Καλαμπάκα θρηνεί ένα 15χρονο παιδί το οποίο έχασε τη ζωή του όταν το όπλο με το οποίο έπαιζε μαζί με τα αδέρφια του κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής συνθήκες τον τραυμάτισε θανάσιμα.  Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το βράδυ της Δευτέρας παρουσιάστηκε η φωτογραφία από το φερόμενο όπλο της τραγωδίας. Όπως τόνισε ο […]

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 26 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Είστε σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων! Μια περίοδος γεμάτη από επιλογές και διλήμματα και στα αισθηματικά αλλά και στα επαγγελματικά σας δεδομένα.  ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Το χέρι βοηθείας του σύμπαντος είναι μόνιμα απλωμένο πάνω σας, και το νιώθετε. Αυτό θα σας δώσει και τις σωστές κατευθυντήριες για το άμεσο μέλλον σας. […]