10 °C Argos, GR
23 Μαρτίου 2023

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 6 Μαΐου

Τα ζώδια από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

Κριός  Καλωσορίστε τον πλανήτη της ομορφιάς, της γοητείας και του έρωτα στο δικό σας ζώδιο! Τίποτα δεν σας σταματά. Από τώρα και ως τις 28 λάμπετε! Είστε έτοιμοι να δράσετε, να διεκδικήσετε και να κατακτήσετε ερωτικούς και οικονομικούς -για τους πιο λογικούς- στόχους.

Ταύρος  Η Αφροδίτη θα είναι στον Κριό ως τις 28 Μαΐου και προκαλεί συναισθηματική, ψυχολογική και ερωτική αναστάτωση μ’ έναν μυστικό και ανομολόγητο πόθο! Οικονομικές υποθέσεις ως τις 24 ευνοούνται.

Δίδυμοι  Με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να ερωτευτείτε ένα φίλο ή να γνωρίσετε τον έρωτα σε μία παρέα. Οπου κι αν συμβεί, η κοινωνική ζωή θα είναι στο αποκορύφωμά της από τώρα ως τις 28 Μαΐου και θα συμβούν πολλές νέες γνωριμίες. Ενώ εσείς θα διεκδικήσετε και θα κατακτήσετε με δυναμισμό τους στόχους και τα όνειρά σας.

Καρκίνος  Η Αφροδίτη στον Κριό ως τις 28 Μαΐου εγκαινιάζει μια περίοδο κοινωνικών υποχρεώσεων, οικογενειακών γιορτών, επαγγελματικών εκδηλώσεων. Αλλά κυρίως ένα διάστημα κατά το οποίο θα κυνηγήσετε και θα παλέψετε με δύναμη και θάρρος για τα επαγγελματικά σας κεκτημένα και τους στόχους σας.

Λέων   Η Αφροδίτη στον Κριό ως τις 28 Μαΐου ανοίγει νέους δρόμους για ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς, νέους κύκλους γνώσης και επικοινωνίας, αλλά και μεγάλων οικονομικών-επαγγελματικών projects. Κυρίως, όμως, δίνει μια σημαντική δεύτερη ευκαιρία και έναν έρωτα συνταρακτικό, γεμάτο ορμή και πάθος, που μπορεί να συναντήσετε σε έναν μακρινό προορισμό.

Παρθένος   Η Αφροδίτη στον Κριό ως τις 28 Μαΐου τονίζει μυστικά συναισθήματα έρωτα και πόθου. Θέλετε να κατακτήσετε τον ερωτικό σας στόχο και θα το πετύχετε! Για τους πιο λογικούς η Αφροδίτη θα τονίσει την ανάγκη σας για οικονομική ασφάλεια και θα διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν σε σχέση με κοινές κληρονομικές και οικονομικές υποθέσεις.

Ζυγός  Κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη και στο απέναντι ζώδιο, τον Κριό, ως τις 28 Μαΐου θα επηρεάσει όλες τις μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες. Θα αναζητήσετε μεγαλύτερη ελευθερία και ανεξαρτησία, θα γίνετε πιο δυναμικοί και πιο ερωτικοί, και θα χρειαστεί να ξαναβρείτε τις ισορροπίες και την αρμονία με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.

Σκορπιός  Το πάθος επιστρέφει και σας εμπνέει στο χώρο της δουλειάς σας, στη σχέση σας με τους γύρω σας, στην καθημερινότητα. Ενας έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από τον εργασιακό χώρο. Διεκδικείτε αυτά που σας αξίζουν και γοητεύετε τους γύρω σας.

Τοξότης   Είστε από τα τυχερά ζώδια που η Αφροδίτη, σε ένα άλλο ζώδιο της φωτιάς, ως τις 28 Μαΐου ανάβει την ερωτική φλόγα και ζείτε έναν παρορμητικό, δυναμικό έρωτα που σας γεμίζει ενθουσιασμό. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, γίνεστε πιο δημιουργικοί, ανακαλύπτετε τη χαρά της ζωής, ασχολείστε με τα παιδιά σας και περνάτε στιγμές διασκέδασης με τους αγαπημένους σας.

Αιγόκερως   Η Αφροδίτη ως τις 28 Μαΐου επισκέπτεται το χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, αλλά και της επαγγελματικής στέγης και σας καλεί να ανανεώσετε, να ανακαινίσετε, να στολίσετε, να διακοσμήσετε το χώρο σας και να τον ανοίξετε για να δεχτείτε αγαπημένους και χρήσιμους ανθρώπους.

Υδροχόος   Η Αφροδίτη στον Κριό ως τις 28 Μαΐου μπαίνει σαν τυφώνας και ανανεώνει την καθημερινότητά σας, την έκφραση και την επικοινωνία σας, τα μηνύματα, τις συζητήσεις και τα ραντεβού σας, και κάπου εκεί βρίσκεται μία ερωτική πρόκληση που σας ενθουσιάζει και σας πεισμώνει. Η δύναμή σας επανέρχεται μαζί με την εξωστρέφειά σας.

Ιχθύες  Η Αφροδίτη ως τις 28 Μαΐου θα είναι στον τομέα των οικονομικών σας υποθέσεων και θα σας κάνει πιο δυναμικούς αλλά και πιο διεκδικητικούς στη δουλειά σας, ενώ θα ζητάτε και από τους άλλους να αναγνωρίσουν την αξία σας υλικά και ηθικά.  

Περισσότερα Άρθρα

Tα ζώδια σήμερα Πέμπτη 30 Απριλίου

  ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Όλος ο Μάιος έχει για εσάς εκπλήξεις στην εργασία, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Μερικοί από εσάς θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από μια παλιά σας σχέση, που θα επιδιώξει επανασύνδεση. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Από τα μέσα του καινούργιου μήνα ο σύντροφός σας θα σας μιλήσει πιο ανοιχτά για […]

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Είστε μακριά από μια επανασύνδεση. Οι απαιτήσεις σας έχουν αλλάξει και το αιτούμενό σας πλέον είναι να μπορέσετε να βρείτε ρυθμούς σε οικογένεια και εργασία. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Μπορείτε να είστε μόνοι σας και χωρίς να αισθάνεστε μοναχικότητα. Το σύμπαν δίνει πολλές ευκαιρίες σε όλα τα γήινα ζώδια για να […]