19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Νεκρός βρέθηκε στα Εξάρχεια ο γιος του Αργύρη Ντινόπουλου

Νεκρός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο διαμέρισμα του, στα Εξάρχεια, βρέθηκε ο γιος του πρώην υπουργού Εσωτερικών και επί χρόνια δημάρχου Βριλησσίων, Αργύρη Ντινόπουλου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Βασίλειος – Σπυρίδωνας Ντινόπουλος, βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής νεκρός στον καναπέ του σαλονιού του, στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου της οδού Μπουμπουλίνας.

Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, οι συγγενείς του ανησύχησαν καθώς από το πρωί της Κυριακής δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

Τελικά, στις 15:30 ο πρώην υπουργός με τη βοήθεια κλειδαρά μετέβησαν στην οικία των Εξαρχείων, άνοιξαν την πόρτα και τον αντίκρισαν νεκρό.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, το διαμέρισμα δεν φέρεται να ήταν παραβιασμένο, ενώ και ο 33χρονος δεν έφερε κακώσεις που θα έδειχναν εγκληματική ενέργεια.

Έτσι οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Αύριο αναμένεται να διενεργήσει νεκροτομη και να λάβει τον ιατρικό φάκελό του.

Η είδηση του θανάτου του Βασίλη Ντινόπουλου έχει ήδη αναρτηθεί στη σελίδα του στο Facebook.

 

Περισσότερα Άρθρα

Μια 21χρονη κατηγορείται για επτά ληστείες και σύσταση εγκληματικής ομάδας στην Μεσσηνία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, επτά (7) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, στην Καλαμάτα και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη προχθές (10.1.2020) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 21χρονη ημεδαπή. Σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής ομάδας και […]

Φωτιά στη Ζήρια: Απομακρύνθηκαν 110 παιδιά από κατασκήνωση

Με ασφάλεια απομακρύνθηκαν, για προληπτικούς λόγους, περίπου 110 παιδιά που φιλοξενούνταν σε κατασκήνωση στην παραλιακή περιοχή της Παναγοπούλας, λόγω της φωτιάς στην Ζήρια. Παράλληλα, η Αστυνομία πραγματοποιεί συνεχείς επιχειρήσεις για την ασφαλή απομάκρυνση οδηγών αυτοκινήτων, που ακινητοποιήθηκαν στις παραλιακές περιοχές του Λαμπίρι και των Καμαρών.