18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Διανομή τροφίμων σε ευάλωτες οικογένειες από τον Ερυθρό Σταυρό Ναυπλίου

Την Μεγάλη Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022, το πρωί, εθελοντές, μέλη του Π.Σ. και η εκπαιδεύτρια του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου, ενόψει των ημερών του Πάσχα, συσκεύασαν δέματα αγάπης με τρόφιμα και άλλα είδη και τα διένειμαν σε ευάλωτες οικογένειες της περιοχής Ναυπλίου, για την κάλυψη των αναγκών τους.

Τα τρόφιμα δόθηκαν στο Π.Τ. Ναυπλίου, κατόπιν αιτήματός του και άμεσης ανταπόκρισης της Κεντρικής Διοίκησης του Ε.Ε.Σ. την οποία ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε το τυροκομείο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ για την προσφορά του σε τυροκομικά προϊόντα Επίσης, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προσφέρθηκαν από συμπολίτες μας.

Περισσότερα Άρθρα

Αναπαράσταση της «τσέτας» στο Πόρτο Χέλι

Αναπαράσταση της «τσέτας» πρόκειται να γίνει στο Πόρτο Χέλι. Πρόκειται για μία δράση που έχει σχέση με τη θάλασσα και τους ψαράδες. Το δρώμενο θα γίνει την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, στις 12 το μεσημέρι. Η τσέτα, ήταν ένας πλωτός συνεταιρισμός, που τον στελέχωναν αρκετές βάρκες. Υπήρχε μπροστά και ένα μηχανοκίνητο καίκι, η λεγόμενη ”ψαροπούλα ”, που τραβούσε […]

Ομιλία στο Λυγουριό του Ιεραπόστολου π. Ευάγγελου Παπανικολάου

Από τον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Λυγουριού γίνεται γνωστό ότι συνεχίζονται οι τακτικές ομιλίες πνευματικού και ποιμαντικού περιεχομένου προς πνευματική ανύψωση και ωφέλεια των κατοίκων της Ενορίας  και των γύρω περιοχών. Σήμερα Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024, στις 6 το απόγευμα,  στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό θα τελεστεί ο Εσπερινός και εν συνεχεία […]