19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος στο 5o ”Olympic Day Run” Greece     

Το Olympic Day Run Greece που θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, είναι ο απόλυτος Ολυμπιακός αγώνας δρόμου με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών!  

Ο Στέφανος Ντούσκος που μας έκανε όλους υπερήφανους με το χρυσό μετάλλιο στην κωπηλασία, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στηρίζει το 5o ”Olympic Day Run! Στο μήνυμα του αναφέρει: «O μοναδικός Ολυμπιακός αγώνας δρόμου στη χώρα. Μαγεύει μικρούς και μεγάλους. Πάμε να τρέξουμε μαζί , να ζήσουμε μία μοναδική Ολυμπιακή εμπειρία και να αναδείξουμε τη χώρα μας στο παγκόσμιο Ολυμπιακό Χάρτη. Θα είμαι κι εγώ εκεί.»  

Οι εγγραφές, συνεχίζονται στο olympicdayrun.gr ή αυτοπροσώπως στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου, Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη).

Οι δρομείς μπορούν να απολαύσουν μια από τις 3 διαμορφωμένες και πιστοποιημένες διαδρομές στο 5ο ”Olympic Day Run” Greece. Συγκεκριμένα, οι ενήλικες μπορούν να τρέξουν στα 10 χλμ. και στα 5 χλμ., ενώ τα 1,5 χλμ. είναι για όλες τις ηλικίες, με τις σχολικές ομάδες να συμμετέχουν δωρεάν στη συγκεκριμένη διαδρομή!

Ισχύουν φυσικά και ομαδικά πακέτα συμμετοχής, για όσους επιθυμούν να προωθήσουν την έννοια της συλλογικότητας και της συμμετοχής στην άθληση.

”Και εσύ μπορείς…”, είναι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν  οι διοργανωτές στον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να φορέσεις παπούτσια σου και να διασχίσεις παρέα με τους Olympians και τους σπουδαίους αθλητές μας το δρόμο της Ειρήνης και των Ολυμπιακών Αξιών.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής με την υπογραφή του προέδρου της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, ενώ οι νικητές θα λάβουν ειδικά έπαθλα.

Το 5Olympic Day Run Greece  είναι πιστοποιημένο από την AIMS και πραγματοποιείται από το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και το ΔΚΟ OLYMPiA, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τον ΣΕΓΑΣ.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα… Προλαβαίνεις να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης Ολυμπιακής παρέας!

Περισσότερες Πληροφορίες:

http://olympicdayrun.gr/ και olympicmuseumthessaloniki.org

 Κάντε like στη σελίδα στο facebook & follow στο instagram και μάθετε πρώτοι τα νέα του επετειακού Ολυμπιακού δρομικού γεγονότος της χώρας !!!

Hashtag: #olympicdayrun

INFO:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & 3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τηλ: 2310-968531

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Έναρξη μπασκετικής σεζόν για τον Οίακα Ναυπλίου

Άλλη μια μπασκετική σεζόν ξεκινάει για τον Οίακα Ναυπλίου στις 31 Αυγούστου!  Με εφόδια τις παραστάσεις των προπονητών μας από τις κορυφαίες διοργανώσεις, τις ικανότητες τους και την όρεξη τους για να μεταδώσουν στα παιδιά μας τις γνώσεις τους, ξεκινάμε και αυτή την χρόνια με στόχο να δημιουργήσουμε μια μπασκετική οικογένεια όπου θα εξελίσσεται διαρκώς […]

Εργασίες σε εξέλιξη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δρεπάνου

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δρεπάνου, βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες καλλωπισμού και διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου. Επίσης έχουν πραγματοποιηθεί και συνεχίζονται να εκτελούνται εργασίες στα αποδυτήρια και τους χώρους υγιεινής. Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων με σχέδιο και συνέπεια, συνεχίζουν τις παρεμβάσεις σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις.