12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πρωθυπουργός και Υπουργοί στηρίζουν τον ΕΛΓΑ / Πληρωμή αποζημιώσεων τη Μ. Τρίτη

Μεταφέρθηκαν στους λογαριασμούς του ΕΛΓΑ 30 εκ. €, το σύνολο της ετήσιας κρατική επιχορήγησης του 2022, κατόπιν έγκρισης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και των Υπουργών Γ. Γεωργαντά και Θ. Σκυλακάκη.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είναι η πρώτη, η οποία από το 2020, καταβάλει με συνέπεια την νόμιμη κρατική επιχορήγηση σύμφωνα με το νόμο 3877/2010 και επιτρέπει στον Οργανισμό να διαθέτει το σύνολο της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς, μόνον για αποζημιώσεις.

Οι αγρότες οφείλουν να θυμούνται ότι η έμπρακτη στήριξή τους προέρχεται μόνον από το πραγματικά λαϊκό κόμμα τη Νέα Δημοκρατία και όχι από τους επαγγελματίες «ιδιοκτήτες του λαού», οι οποίοι τους θυμούνται στα λόγια και τους προσφέρουν ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.

Ανδρέας Λυκουρέντζος

Περισσότερα Άρθρα

Το Σάββατο 9 Μαρτίου το Κορινθιακό Καρναβάλι με Πέγκυ Ζήνα

Με πλούσιες δράσεις από το ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων και τον ίδιο τον Δήμο θα πραγματοποιηθεί το φετινό Κορινθιακό Καρναβάλι. Η Καρναβαλική Παρέλαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 15:00 μ.μ. με παρουσιαστή τον Δημήτρη Μάρκο. Μετά το πέρας της παρέλασης, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Πέγκυ Ζήνα. Ήδη μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή […]

‘Έφυγε” ο Σταμάτης Κονδύλης

Σε ηλικία 72 ετών, “έφυγε” σήμερα από τη ζωή ο Σταμάτης Κονδύλης. Διετέλεσε επί σειρά πολλών ετών οργανωμένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, και έφτασε μέχρι τη θέση του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ  Αργολίδας. Με καταγωγή από τα Δίδυμα Αργολίδας ζούσε για πολλά χρόνια στο Άργος και ήταν πατέρας τριών παιδιών.