13 °C Argos, GR
26 Φεβρουαρίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Απριλίου

Κριός   Ο Άρης, δικός σας κυβερνήτης, από σήμερα και μέχρι τις 24 Μαΐου στους Ιχθύς σας κάνει πιο ευαίσθητους αλλά και ευάλωτους συναισθηματικά. Προσέξτε την ψυχολογία σας και φροντίστε καλύτερα την υγεία σας. Χρειάζεστε ξεκούραση κοντά στη φύση και ηρεμία.

Ταύρος   Από σήμερα ο Άρης εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία θα μάχεστε για τους στόχους και τα κοινά όνειρα μαζί με φίλους ή ομάδες ανθρώπων με τον ίδιο σκοπό. Ο κύκλος των γνωριμιών σας, η πολιτική, ένα χόμπι, μία ομαδική δουλειά θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον και την ενέργειά σας.

Δίδυμοι   Προσέξτε τα μυστικά σας αλλά και σχόλια ή παρασκηνιακές ενέργειες που γίνονται χωρίς να γνωρίζετε. Ο Αρης στους Ιχθύς εγκαινιάζει μια περίοδο σημαντικών αγώνων αλλά και πίεσης στον τομέα της καριέρας και των κοινωνικών υποχρεώσεων.

Καρκίνος   Ανήκετε στους λίγους τυχερούς που η νέα θέση του Άρη από τους Ιχθύς ευνοεί και τονίζει μια ήδη δοσμένη από το σύμπαν ευκαιρία ζωής για να φτιάξετε το μέλλον που ονειρεύεστε. Προσέξτε μόνο να μην μπερδευτείτε σε ομιχλώδεις καταστάσεις και παγίδες, αλλά να επικεντρωθείτε στο στόχο που θέλετε να πετύχετε.

Λέων   Αχ, αυτός ο έρωτας που κρύβεται στα βάθη της καρδιάς σας και σας βασανίζει, σας κάνει πιο ευαίσθητους, πιο συναισθηματικούς. Εκφράστε δημιουργικά αυτά τα συναισθήματα και βγάλτε τον ερωτισμό σας στο πρόσωπο που ποθείτε.

Παρθένος   Η νέα θέση του Άρη τονίζει ακόμα περισσότερο μαζί με άλλους τρεις πλανήτες τον τομέα του γάμου, της συντροφικότητας, των μακροχρόνιων σχέσεων, αλλά και των επαγγελματικών συνεργασιών. Οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σας πρωταγωνιστούν και πρέπει να βρείτε νέες ισορροπίες αποφεύγοντας τα ίδια λάθη.

Ζυγός  Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις στην εργασία αλλά και άλλες εκκρεμότητες θα σας απασχολήσουν για ένα μεγάλο διάστημα και κάποιες φορές θα σας αγχώσουν, προκαλώντας σας προσωρινή ένταση στη δουλειά και ψυχοσωματικές ενοχλήσεις. Η μαγική λύση για δημιουργική εκτόνωση της ενέργειας του Άρη θα είναι η σωματική δραστηριότητα και η προσοχή σε αλλεργίες και διατροφικές υπερβολές.

Σκορπιός   Υποδεχθείτε τον Άρη στους Ιχθύς και κατακτήστε με τον ερωτισμό και τη γοητεία σας όλους τους στόχους της καρδιάς σας. Η δημιουργικότητά σας, η έμπνευση, αλλά και η ερωτική σας δράση θα φτάσουν στο αποκορύφωμά τους.

Τοξότης  Ο Άρης από σήμερα έως τις 24 Μαΐου εγείρει παλιές υποθέσεις στην οικογένεια, στο σπίτι ή στην ακίνητη περιουσία. Προσπαθήστε να διοχετεύετε τη φόρτιση και την ένταση σε πιο δημιουργικά κανάλια και φροντίστε τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά και τον προσωπικό σας χώρο για να νιώσετε καλύτερα.

Αιγόκερως  Η νέα θέση του Άρη ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας, των διαδρομών, των συναντήσεων, των συμφωνιών, αλλά και μικρών αποδράσεων στη φύση. Σας δίνει ενέργεια και διαίσθηση να κινηθείτε πιο προσεκτικά και πιο διακριτικά, και ίσως να πετύχετε περισσότερα.

Υδροχόος   Ο τομέας των οικονομικών αλλά και της προσωπικής σας αυτοεκτίμησης και της συναισθηματικής ανάγκης για ασφάλεια ενεργοποιείται και κάποιες φορές πληγώνεται από τον Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων. Φανείτε πιο προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας γιατί πιθανόν να προκληθούν εντάσεις και λάθη, αλλά και έκτακτα έξοδα.

Ιχθύες   Από σήμερα ως τις 24 Μαΐου ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, των αγώνων, αλλά και των εντάσεων θα είναι στο ζώδιό σας, κάνοντάς σας πιο δυναμικούς αλλά και πιο εκρηκτικούς. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε δημιουργικά τη νέα ενέργεια με δραστηριότητα, άσκηση και εκτόνωση των συναισθημάτων σας.

Τα ζώδια από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια της εβδομάδας: Τι θα γίνει σε επαγγελματικά, οικονομικά και ερωτικά

ΚΡΙΟΣ ΓΕΝΙΚΑ: Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που θα έρθετε σε επαφή αυτή την περίοδο, θα παίξουν συμβουλευτικό ρόλο περισσότερο παρά βοηθητικό, ενώ ο προσωπικός σας ηθικός κώδικας, είναι το μεγάλο σας ατού. Eχοντας γνώση των ορίων και των δυνατοτήτων σας, θα βρείτε επιτυχία. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι η ιδανική περίοδος, για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στη δουλειά αλλά και στον […]