19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθησαν επτά άτομα για διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού στη Λακωνία

Συνελήφθησαν, χθες (11.4.2022) το βράδυ, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, επτά (7) ημεδαποί, ηλικίας από 31 έως 54 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, χθες (11.4.2022) το βράδυ, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ανωτέρω αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα σε επιχείρηση του 31χρονου, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, διαπιστώθηκε η διεξαγωγή τυχερού παιχνιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος, συμμετείχε και είχε επιτρέψει στους υπόλοιπους έξι (6) συλληφθέντες τη διεξαγωγή με χρήματα του τυχερού παιχνιδιού «ζάρια».

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- ζεύγος κύβων- ζάρια και το χρηματικό ποσό των -925- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

 

Περισσότερα Άρθρα

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στη Μεσσηνία  

Συνελήφθη, χθες (7.12.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 60χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ναρκωτικά. Ειδικότερα, χθες (7.12.2021) το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, ανωτέρω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε αγροικία του 60χρονου, όπου βρέθηκαν […]

Γιάννης Μάρκου: Προφυλακίστηκε ο 26χρονος που τον μαχαίρωσε

Αρνήθηκε την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 26χρονος κατηγορούμενος για την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος επιχειρηματία, Γιάννη Μάρκου, σε καντίνα της Βαρυμπόμπης. Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε άμυνα και ότι το θύμα προκάλεσε πρώτος τον καυγά για τη σειρά αναμονής σε καντίνα της περιοχής. […]