20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Καμία επιβάρυνση για τους πελάτες που «κλείδωσαν» σταθερά τιμολόγια ΔΕΗ

Αναφορικά με δημοσιεύματα του σημερινού τύπου, η ΔΕΗ επαναλαμβάνει ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως επιβάρυνση από τις ανατιμήσεις στην αγορά ενέργειας για τους 500.000 πελάτες της, που «κλείδωσαν» σταθερά τιμολόγια με τα προϊόντα ΔΕΗ myHomeOnline, ΔΕΗ myHomeEnter και ΔΕΗ myHomeEnter+.

Οι νέοι τιμοκατάλογοι των συγκεκριμένων προϊόντων αφορούν όσους τα επιλέξουν από τις 11.04.2022 και η τιμή που θα «κλειδώσουν» θα παραμείνει σταθερή μέχρι το τέλος της σύμβασης.

Κατά συνέπεια, κανένας πελάτης της ΔΕΗ που έχει ήδη επιλέξει τα προϊόντα σταθερού τιμολογίου δεν έχει δει, ούτε θα δει αύξηση στον λογαριασμό του σε όλη τη διάρκεια της σύμβασης.

Παράλληλα, η ΔΕΗ υπενθυμίζει ότι με τις πολιτικές εκπτώσεων που εφαρμόζει, σε συνδυασμό με τις επιδοτήσεις της Πολιτείας, έχει απορροφήσει το 75% των επιβαρύνσεων του κόστους ενέργειας για το 76% των πελατών της με κυμαινόμενα τιμολόγια και το 50% των επιβαρύνσεων για τους υπόλοιπους πελάτες της, που δεν καλύπτονται από την κρατική επιδότηση.

Περισσότερα Άρθρα

Δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Οι τελευταίες ημέρες ήταν από τις πιο δύσκολες για την πατρίδα μας εδώ και δεκαετίες. Δώσαμε, και ακόμη δίνουμε, τη μάχη με όλες μας τις δυνάμεις. Αλλά αντιμετωπίζουμε μία φυσική καταστροφή πρωτόγνωρων διαστάσεων: σε λίγες μέρες ξέσπασαν 586 πυρκαγιές σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας. Με φωτιές οι οποίες, λόγω του πρωτοφανούς καύσωνα αλλά και […]

Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας: Κατεπείγουσα προτεραιότητα για τους πληγέντες από τις φωτιές κτηνοτρόφους

Τεράστιο πλήγμα επέφεραν στη κτηνοτροφία της χώρας μας οι πυρκαγιές, σε πολλές περιοχές της χώρας, που συνεχίζουν την καταστροφική τους πορεία, πλήττοντας ζωικό κεφάλαιο, υποδομές (στάβλοι, στάνες) βοσκοτόπια χωράφια, αποθήκες, εξοπλισμό, ζωοτροφές, σπίτια. Οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι μελισσοκόμοι, βλέπουν να καταστρέφονται ολοσχερώς οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής. Ζητάμε, είτε μέσω του ταμείου κρατικής αρωγής, […]