17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μεγάλη διάκριση για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αριστέα Άργους

ΜΕΓΑΛΗ  ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ.

ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ  ΤΡΙΩΝ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Κ16 &Κ15.

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ, Ο ΧΑΡΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΜΠΕΛΕΡΗΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Κ16 & Κ15

 

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο 16ΧΡΟΝΟΙ ΜΑΡΙΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ  ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ  ΕΘΝΙΚΗ Κ16 ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΛΕΞΗ ΑΛΕΞΙΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ16 ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ.

Ο 15ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑΘΗΣ ΜΠΕΛΕΡΗΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΟΚ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 SUPERLEAGE ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Κ15 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΓΓΕΛΟ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΔΟΥΒΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΒΑΓΓΕΛΗ  ΠΟΥΡΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ  ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.

 

Περισσότερα Άρθρα

Έτσι αποχαιρετά ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον Σάββα Θεοδωρίδη

  Έφυγε σήμερα ένας μεγάλος Ολυμπιακός. Με τον Σάββα είχα μία ιδιαίτερη σχέση αγάπης και αλληλοκατανόησης εντός και εκτός γηπέδων. Ένας άνθρωπος που επί δεκαετίες προσέφερε ανιδιοτελώς τα μέγιστα στην ομάδα μας. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Σάββα έφυγες για άλλη μια φορά πρωταθλητής! Καλό ταξίδι στις […]

Η Μαρία Βισβίκη νέο μέλος στην παράταξη “Αλλαγή Πορείας”

Η Μαρία Βισβίκη είναι ένα νέο μέλος στην παράταξή μας “Αλλαγή Πορείας”. Η Μαρία είναι πτυχιούχος Γλωσσολογίας & Αγγλικής Φιλολογίας και ασχολείται με Life Coaching. Κάθε νέος άνθρωπος που εντάσσεται στην παράταξή μας, ενισχύει ακόμα περισσότερο την ανανέωση και την δυναμική της ομάδας μας! Καλή επιτυχία Mαρία!