18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Νίκος Μακρόπουλος στο χορό του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Ένα μουσικό ταξίδι με επιτυχίες του Νίκου Μακρόπουλου θα απολαύσουμε στο χορό που διοργανώνει το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με τον ΣΕ.ΒΙ.ΠΕ.Τ, το Σάββατο 30 Απριλίου 2022 στις 21:00 το βράδυ, στο κέντρο Sunset (Νέο Καρδαρά).

Η τιμή εισόδου ανά άτομο είναι 50€ και περιλαμβάνει φαγητό, ελεύθερη κατανάλωση σε τοπικό οίνο μοσχοφίλερο και αναψυκτικών (και μια φιάλη αλκοόλ προσφορά του ΣΕ.ΒΙ.ΠΕΤ.) ανά τραπέζι καθώς και πλούσια δώρα, χωρίς λαχειοφόρο αγορά, παρά μόνο με την επίδειξη της πρόσκλησης.

Ώρα προσέλευσης 20.00-21.00. Ώρα έναρξης 21.30

Για την είσοδό θα ισχύει το πρωτόκολλο για τους κλειστούς χώρους εστίασης σύμφωνα με τις

οδηγίες για εκείνες τις μέρες.

 Προσκλήσεις διατίθενται στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21) όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2. (εσωτ.209)

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 36χρονος που δέχθηκε επίθεση από ομάδα νεαρών στο Άργος

Στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης ”Η Ευαγγελίστρια”, νοσηλεύεται o 36χρονος υπήκοος Ρουμανίας, μετά τη συμπλοκή που είχε με πέντε ημεδαπούς, ηλικίας από 19 έως 23 ετών, στο Άργος. Το συμβάν, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε να κάνει με προσωπικές διαφορές. Ο Ρουμάνος, αρχικά, διεκομήσθη στη νοσηλευτική μονάδα Άργους, ωστόσο, η σοβαρότητα της κατάστασής του, είχε […]

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΑΨΥΧΗΣ, την Κυριακή στο Μαλανδρένι

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021, στις 6.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί ο 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΑΨΥΧΗΣ, στο Μαλανδρένι (απόσταση 8 χλμ.) Αφετηρία και τερματισμός θα είναι η πλατεία του Μαλανδρενίου. Τον αγώνα οργανώνει ο Προοδευτικός – Μορφωτικός Σύλλογος Μαλανδρενίου, η Τοπική Κοινότητα Μαλανδρενίου και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.