15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Νεφώσεις, πυκνές κατά διαστήματα και κάποιες πρόσκαιρες σποραδικές βροχές, αναμένονται σήμερα Τρίτη 29 Μαρτίου 2022. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνές ενώ υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων σποραδικών βροχών στην Κρήτη και στα ηπειρωτικά, με εξαίρεση τα δυτικά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης θα είναι σχετικά αυξημένες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια καθώς και στα ανατολικά του Αιγαίου. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλους του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 5 έως 20, στη Θεσσαλία, στην Ήπειρο, στην Ανατολική Στερεά και στην Ανατολική Πελοπόννησο από 5 έως 20, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο από 8 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 18, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 9 έως 20, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 9 έως 18 και στην Κρήτη από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ, με εξαίρεση τα νοτιοδυτικά όπου από το απόγευμα θα γίνουν βορειοδυτικοί έως 3 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες έως ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και στα νότια 4 έως 6 μποφόρ όμως από το μεσημέρι και από βορρά προς νότο θα στραφούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική 

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες, με πιθανότητα πρόσκαιρων, τοπικών βροχών κυρίως στα βόρεια του νομού το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλους του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλους του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Περισσότερα Άρθρα

Rogers Cup: Eκτός τελικού ο Τσιτσιπάς μετά την ήττα με 2-1 σετ από τον Οπέλκα!

Δεν στέφθηκε με επιτυχία η προσπάθεια του Στέφανου Τσιτσιπά να προκριθεί στον τελικό του Rogers Cup. Ο Έλληνας πρωταθλητής (Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης), ηττήθηκε το Σάββατο με 2-1 σετ (7-6(2), 6(4)-7, 4-6) από τον θηριώδη (2.11μ.) Αμερικανό, Νο.32 στον κόσμο, Ράιλι Οπέλκα, κι έτσι η πορεία του στο τουρνουά ολοκληρώθηκε στην ημιτελική φάση, μετά από έναν […]