13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Χρόνια Πολλά από τον Πρόεδρο του ΠεΣυ Πελοποννήσου

Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα μεγάλης γιορτής για τον Ελληνισμό και την Χριστιανοσύνη. Γιορτάζουμε το χαρμόσυνο μήνυμα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και το απελευθερωτικό μήνυμα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.
Έχουν περάσει μόλις 201 χρόνια, από όταν οι πρόγονοί μας αγωνίστηκαν, για να θεμελιώσουν το ανεξάρτητο Ελληνικό Κράτος, με τις απαρχές του αγώνα αυτού να εντοπίζονται στην Πελοπόννησο, της οποίας η γεωγραφική και η στρατιωτική δομή συνέδραμαν καθοριστικά στο λυτρωτικό αποτέλεσμα.
Κοιτώντας πίσω, μπορούμε να δούμε τα βήματα που με κόπο διανύσαμε για να οργανωθεί η Ελλάδα σε κράτος, να μεγαλώσει και να εκσυγχρονιστεί. Είμαστε περήφανοι για αυτά τα βήματα τα οποία μας επιτρέπουν σήμερα, παρά τις όποιες δυσκολίες, να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.
Ζούμε σε μία χώρα η οποία στέκεται δυναμικά στο διεθνές, αλλά και στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Με τον ίδιο δυναμισμό συνεχίζουμε και βαδίζουμε μπροστά. Ενωμένοι οικοδομούμε το αύριο που αξίζει στα παιδιά μας.
Χρόνια πολλά Ελλάδα!🇬🇷
Υγεία, Πίστη και Ειρήνη σε όλον τον κόσμο!
Γιάννης Μαλτέζος
Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Περισσότερα Άρθρα

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με εκπροσώπους φορέων της Δημητσάνας

Θέματα που αφορούν στη Δημητσάνα συζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στη συνάντηση που είχε χθες, Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, με εκπροσώπους φορέων της εν λόγω περιοχής, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν. Συγκεκριμένα, κατά τη συνάντηση του περιφερειάρχη με την Ιωάννα Γιανναροπούλου πρόεδρο του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Ιστορικής Βιβλιοθήκης Δημητσάνας και γενική γραμματέα της Εταιρείας Πελοποννησιακών […]

Ο Γιάννης Μαλτέζος στο Παράρτημα Β.Α. Πελοποννήσου του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023, επισκέφτηκε τα γραφεία του Παραρτήματος Β.Α. Πελοποννήσου του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών, ο υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Άργους – Μυκηνών κ. Γιάννης Μαλτέζος και εκπρόσωποι της παράταξης “Πρωτοβουλία” ο κ. Παναγιώτης Μπουλούκος, η κα Μαρία Δέδε και η κα Μαρία Δαγρέ. Τον Σύλλογο Παραπληγικών εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης […]