18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (24.3.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί στη θέα των αστυνομικών απέρριψε στο έδαφος μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (24.3.2022) και σήμερα (25.3.2022), σε τέσσερις ξεχωριστές περιπτώσεις, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 23, 25, 28 και 36 ετών, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -16,6- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη, χθες (24.3.2022) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 51χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του βρέθηκαν -20- πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (24.3.2022) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 62χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -13,5- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -78,5- γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο.

Περισσότερα Άρθρα

Αστυνομικοί πήγαν σε σπίτι για ενδοοικογενειακή βία – Ο άνδρας έδωσε εντολή στον σκύλο του να επιτεθεί

Ένα περιστατικό που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους συνέβη στη Νίκαια το βράδυ της Τετάρτης. Αστυνομικοί του τμήματος της περιοχής έφτασαν σε σπίτι έπειτα από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία. Οι αστυνομικοί χτύπησαν το κουδούνι και τους άνοιξε ένας άνδρας κρατώντας ένα πίτμπουλ από την αλυσίδα του. Τον ενημέρωσαν για τον λόγο που βρίσκονταν εκεί και τότε […]

Είχε δικαίωμα ο αστυνομικός να πυροβολήσει το πιτ μπουλ; Τι απαντά ειδικός

Ο αστυνομικός που πυροβόλησε το πιτ μπουλ κατηγορείται για ζωοκτονία σε βαθμό κακουργήματος. Τι απαντά ειδικός στο Newsbomb.gr για το κατά πόσο είχε δικαίωμα ή όχι να κάνει χρήση όπλου. Το περιστατικό με τον πυροβολισμό πιτ μπουλ από αστυνομικό στο Γαλάτσι άνοιξε ένα μεγάλο θέμα συζήτησης, για το κατά πόσο ο αστυνομικός είχε ή όχι […]