18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 23 Μαρτίου

Κριός Η διάθεση της σημερινής μέρας σας ταιριάζει και ευνοεί με την ενέργεια της Σελήνης μακροπρόθεσμα σχέδιά σας, σεμινάρια και επικοινωνία, νομικές υποθέσεις και συμφωνίες, συζητήσεις και σχεδιασμό ταξιδιών. Η αισιοδοξία και το χαμόγελό σας επιστρέφουν, είναι πολύ πιο εύκολο να πείσετε και να γοητεύσετε τους άλλους.

Ταύρος Μπορείτε να ακούσετε ιδέες και έμπνευση που παίρνετε μέσα από φίλους, τον κύκλο των γνωριμιών σας ή ένα συλλογικό σχέδιο και μία ομαδική δουλειά. Προσέξτε μόνο μην παρασυρθείτε σε ουτοπικές χίμαιρες και μεγάλα λόγια χωρίς αντίκρισμα. Μυστικά συναισθήματα, κρυφές οικονομικές υποθέσεις θα είναι στο κέντρο της προσοχής σας.

Δίδυμοι Ο Ερμής, δικός σας Κυβερνήτης πλανήτης, σήμερα συναντά τον ρομαντικό, αλλά απατηλό και κάπως φευγάτο Ποσειδώνα και σας αποσυντονίζει πλήρως σε επαγγελματικές υποθέσεις. Αν η δουλειά σας έχει να κάνει με το χώρο της Τέχνης και της δημιουργίας, τότε σίγουρα θα έχετε την έμπνευση και τη φαντασία που χρειάζεστε. Προσέξτε πάρα πολύ τις λεπτομέρειες, πρακτικά ζητήματα και λάθη ή εξαπατήσεις στο χώρο της δουλειάς. Μη δώσετε αφορμή για σχόλια και κουτσομπολιό με συναδέλφους γιατί αυτό δυστυχώς θα γυρίσει εναντίον σας.

Καρκίνος Σήμερα εστιάζετε σε καθημερινές υποχρεώσεις με έγγραφα και υπηρεσίες, τακτοποίηση εκκρεμοτήτων στη δουλειά και στο σπίτι και σε σχέδια με βάθος χρόνου. Η αισιοδοξία επιστρέφει στην καθημερινότητα και στις εργασιακές σας συνθήκες και σχέσεις. Η επικοινωνία και η έμπνευσή σας μπορεί να έρθουν από κάπου που δεν περιμένετε ιδιαίτερα.

Λέων Η διάθεσή σας και η ψυχολογία σας από σήμερα είναι πολύ καλύτερες. Η δημιουργικότητα, η ερωτική σας διάθεση για παιχνίδια και για φλερτ επιστρέφουν, το ίδιο και η αισιοδοξία σας. Μυστικές υποθέσεις χρειάζονται προσοχή για να μη σας συκοφαντήσουν μέσα από μία οικονομική συμφωνία ή έναν κρυφό ερωτικό σύντροφο.

Παρθένος Ο Ερμής, δικό σας Κυβερνήτης, μαζί με τον Ποσειδώνα φέρνουν στο επίκεντρο υποσχέσεις, συζητήσεις και σχέσεις με σημαντικούς άλλους, τον σύντροφο, τους συνεργάτες ή έναν σημαντικό σύμβουλο. Αποφύγετε να υπογράψετε συμφωνητικά και συμβόλαιο, εάν πρέπει δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες.

Ζυγός Η ημέρα σάς ευνοεί στη δημιουργικότητα και την έμπνευση που έρχεται στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε σχόλια και παραπλανητικές υποσχέσεις στις εργασιακές σχέσεις. Φροντίστε την υγεία αλλά και την υγιεινή του εργασιακού σας χώρου και τηρήστε τους κανονισμούς για να αποφύγετε τις παγίδες. Ο τομέας επικοινωνίας ευνοείται και σας γεμίζει ελπίδα.

Σκορπιός Ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, της χαράς και των αγαπημένων σας προσώπων. Οι καλλιτέχνες και όσοι είστε γεννημένοι κοντά στα μέσα Νοεμβρίου ευνοείστε ιδιαίτερα μέσα από την έμπνευση και την Τέχνη. Οι ερωτευμένοι βλέπετε τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά.

Τοξότης Η σελήνη από χθες το βράδυ στο δικό σας ζώδιο συγκεντρώνει γύρω σας την προσοχή και τα βλέμματα θαυμασμού. Είστε πιο εξωστρεφείς και πιο κοντά στη δική σας φωτεινή ενέργεια. Προσέξτε μόνο την υπερευαισθησία που μπορεί να σας μπλοκάρει σε θέματα οικογένειας, αλλά και ζημιές ή κλοπές στο χώρο του σπιτιού ή του γραφείου.

Αιγόκερως Χρειάζεστε ξεκούραση και πνευματική αποτοξίνωση από τα σχόλια των γύρω σας. Νιώθετε ότι όλοι κάτι θέλουν από σας και εσείς απλά θέλετε να απομονωθείτε και να ξεκουραστείτε. Ο τομέας της επικοινωνίας μπορεί να δώσει καρπούς σε δημιουργικά επαγγέλματα και αν ακολουθήσετε την έμπνευση και τη διαίσθησή σας. Προσέξτε υπάρχει κίνδυνος υπερβολικών υποσχέσεων, ακόμα και ψευδών ειδήσεων.

Υδροχόος Προσέξτε τους οικονομικούς χειρισμούς που κάνετε γιατί μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα και παγίδες στα οικονομικά σας. Η Σελήνη σάς ευνοεί μέσα από γνωριμίες με σημαντικά πρόσωπα και σας δίνει τη στήριξη, αλλά και την έμπνευση μέσα από μία ομαδική δουλειά.

Ιχθύες Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο μαζί με το Δία και τον Ποσειδώνα δείχνει πώς σκέφτεστε, συζητάτε και στο κέντρο του ενδιαφέροντός σας είναι οικογένεια, οι δικοί σας άνθρωποι, ο χώρος του σπιτιού και της στέγης. Η έμπνευσή σας θα είναι δεδομένη. Προσέξτε μόνο να είστε γειωμένοι με την πραγματικότητα. Στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα μπορείτε να προβάλετε τα θετικά σας στοιχεία.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 7 Δεκεμβρίου

Κριός     Είστε  έτοιμοι για υπερβολές. Ο πλανήτης σας σε δυσαρμονική όψη με τον Δία, σας ωθεί σε συναισθηματικές αλλά και οικονομικές υπερβολές. Προσέξτε την επικοινωνία σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να λειτουργήσει παραπλανητικά. Ταύρος   Λειτουργήστε με σύνεση σε επαγγελματικές σχέσεις. Να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οικονομικές εμπλοκές με συνεργάτες σας. στη δουλειά η πίεση και οι […]

Τι θα φέρει σε όλα τα ζώδια η νέα Σελήνη στον Λέοντα – Προβλέψεις για όλη την εβδομάδα

Η αυγουστιάτικη Νέα Σελήνη στον πύρινο Λέοντα θα φέρει μια σειρά από πρακτικές αλλαγές στην καθημερινότητα των ζωδίων, που θα αφήσουν το στίγμα τους μέχρι και τα τέλη του καλοκαιριού. Σε θέματα σπουδών και επενδύσεων, εύνοια θα έχουν οι εκπρόσωποι του Νερού και του Αέρα. Αιφνίδιοι γάμοι και απρόσμενες επανασυνδέσεις για όλους τους άλλους. Αστρολογικές […]