14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εικόνες από την επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας κας Μίνας Γκάγκα

Τα νοσοκομεία της Αργολίδας επισκέφθηκε η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα ύστερα από αίτημα του οικείου κυβερνητικού βουλευτή Γ. Ανδριανού.

Η κ. Γκάγκα είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους και των δύο νοσοκομείων ενώ συνομίλησε με τους Διευθυντές των κλινικών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ξεχωριστά τα τμήματα.

Εν συνεχεία ακολούθησε και στις δύο νοσηλευτικές μονάδες συζήτηση παρουσία ιατρικού, νοσηλευτικού, παραϊατρικού και διοικητικού προσωπικού όπου τέθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός.

Εξερχόμενη η κ. Γκάγκα από τις επισκέψεις – συναντήσεις και έχοντας πλέον μια πληρέστατη εικόνα για τα προβλήματα που υπάρχουν, αναφέρθηκε στην ανάγκη της συνδυαστικής λειτουργίας των δύο νοσοκομείων ώστε να υπάρχει κάλυψη όλων των ειδικοτήτων σε όλο το νομό και να υπάρχει οικονομία δυνάμεων. Σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με το σοβαρό πρόβλημα έλλειψης παιδιάτρων που αντιμετωπίζει η Αργολίδα, η ίδια τόνισε πως πρόκειται για προτεραιότητα του Υπουργείου ώστε να λειτουργήσει τουλάχιστον μια παιδιατρική κλινική σε ένα από τα δύο νοσοκομεία και στο άλλο να υπάρχει δυνατότητα τακτικών ιατρείων.

Στις συσκέψεις συμμετείχαν ο Βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός, ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Καρβέλης, οι Δήμαρχοι των δύο πόλεων (Άργους – Μυκηνών και Ναυπλίου), ο Πρόεδρος του ΠεΣυ Πελοποννήσου Ιωάννης Μαλτέζος, η υποψήφια Βουλευτής Αργολίδας Ελένη Παναγιωτοπούλου, η Διοικήτρια του Γ.Ν. Αργολίδας καθώς και ο Αναπληρωτής Διοικητής, στελέχη των υπηρεσιών και των δύο νοσοκομείων.
Την Υπουργό υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αργολίδας (πρώην ΝΟΔΕ) Παναγιώτης Ζαχαριάς.

επίσκεψη

Περισσότερα Άρθρα

Μπάμπης Αντωνιάδης: Τα παράξενα

Ένα από τα πολλά προβλήματα που εντοπίζονται στο παραλιακό μέτωπο του υγρότοπου Ναυπλίου – Ν.Κίου είναι η βοσκή των προβάτων. Οι Φίλοι του Υγρότοπου Ναυπλίου Ν Κίου έκαναν αίτηση στο λιμεναρχείο επειδή η περιοχή είναι αιγιαλός και παραλία και υπάρχει το συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο προστασίας των ΖΟΕ (ΦΕΚ 396/Δ/8-6-99 άρθρο 3, παρ.Ζ τέτοια δραστηριότητα απαγορεύεται […]

Ναύπλιο: Ένας θησαυρός βρέθηκε στα σκουπίδια

«Την θέση που του αρμόζει» πήρε μετά απο, άγνωστο πόσο καιρό βρισκόταν στα σκουπ0ίδια στο ισόγειο της 1ης Βουλής των Ελλήνων, Σύμφωνο Φιλίας του Ναυπλίου με την γενέτειρα του Στάικου Σταικόπουλου, την Ζάτουνα. Η «ανακάλυψη» έγινε από τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Κώστα Καράπαυλο ο οποίος έκανε το post στο διαδίκτυο με το σημείο εύρεσης και βέβαια; […]