18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δημοτικό Σχολείο Φιχτίου & Δεσμοί Αίματος – 153η τακτική εθελοντική αιμοδοσία

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022, από τις 4:30 έως 19:00, συναντιόμαστε για 2η φορά στο Δημοτικό σχ. Φιχτίου και συμμετέχουμε στην αιμοδοσία που οργανώνεται χέρι με χέρι με τους Δεσμούς Αίματος!

Η πρωτοβουλία ήταν των μαθητών της Δ΄τάξης και του δασκάλου τους, εμψυχωτή της δράσης, κου Πουλτσάκη Στέφανου στα πλαίσια δράσεων εθελοντισμού!
Οι μαθητές έφτιαξαν την αφίσα τους, μοίρασαν φυλλάδια και σας καλούν να πλαισιώσετε την πρωτοβουλία τους! Κάθε ευαισθητοποιημένος πολίτης του νομού μας είναι καλοδεχούμενος. Η αιμοδοσία θα γίνει σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του σχολείου μας.

Υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις σε αίμα! Ελάτε να βάλουμε μαζί ένα λιθαράκι στο έργο των Νοσοκομείων μας!
Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια ύψιστη πράξη αλληλεγγύης, αγάπης και ευθύνης που προσφέρεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Είναι ένα μικρό θαύμα που γεννιέται από την ψυχή καταλήγοντας στο σώμα αυτού που το χρειάζεται.

Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού του εκάστοτε ενδιαφερόμενου στο τηλ. 6980333668

Περισσότερα Άρθρα

15ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου, θα πραγματοποιηθεί ένα από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα πολεμικών τεχνών. Το Παλαμήδειο έχει εξελιχτεί σε μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις της περιοχής. Μία διοργάνωση κόσμημα για τον νομό Αργολίδας. Προσκαλούνται όλοι οι φίλοι και φίλες των μαχητικών αθλημάτων και όχι μόνο, να βρεθούν στις κερκίδες […]

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του ΑΠΣ “Άθλησις”

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος “Άθλησις” σας προσκαλεί, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδικών τμημάτων Γυμναστικής *17:30 τμήματα 1+2 *19:00 τμήματα 3+4 Να παρακολουθήσουμε τα προγράμματα των μικρών αθλητών μας, να τους χειροκροτήσουμε και να φάμε τα γλυκάκια μας με Χριστουγεννιάτικη διάθεση και μουσική. Σας περιμένουμε!!! BeFit Αγία Τριάδα Ναυπλίου