13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ: 152η τακτική εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Κίο – Mόνο με ραντεβού

ΣΟΒΑΡΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕ ΑΙΜΑ!

ΧΑΜΗΛΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ! ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΙΣ & ΣΟΒΑΡΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αργολίδας “Δεσμοί Αίματος”  διοργανώνει την 152η τακτική εθελοντική αιμοδοσία τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 από 4:30μμ έως 7:30μμ στο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης στη ΝΕΑ ΚΙΟ.

Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ COVID 19.
ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟ
 6936 975 219.

Καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούνται σοβαρές ελλείψεις σε αίμα λόγω του κορονοϊού και των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί, τίθεται καθημερινά σε κίνδυνο η υγεία και η ζωή συμπολιτών μας που χρειάζονται επειγόντως μετάγγιση αίματος.  Για το λόγο αυτό ο Σύλλογος καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να διατηρούν τους δεσμούς αίματος που τους συνδέουν με τους συνανθρώπους τους που τους έχουν ανάγκη, συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια της χώρας να ξεπεράσει τη δύσκολη αυτή συγκυρία.

Φόρτισε τη ζωή…
Μην την αφήσεις να σβήσει!

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου μας και όχι μόνο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.desmoiaimatos.gr.

Για άμεση ενημέρωση κάνετε Like στη σελίδα μας στο facebοok: https://www.facebook.com/desmoiaimatos

Περισσότερα Άρθρα

2 ακομα γιατροί ενισχύουν την Ν.Μ Άργους!

Η Διοικήτρια του Γ.Ν. Αργολίδας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ενίσχυση της Ν.Μ. Άργους, με την ένταξη του Καρδιολόγου κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΚΡΗ και της Νευρολόγου κ. ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΛΥΚΟΥ, κλάδου ιατρών ΕΣΥ στο  Ιατρικό Δυναμικό της Ν.Μ. Άργους, οι οποίοι στις 21-12-2023 ορκίστηκαν παρουσία της Διοικήτριας του Γ.Ν. Αργολίδας και του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας […]

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: «Το λογαριασμό της ολιγωρίας της κυβέρνησης τον πληρώνουν πάλι οι πολίτες»

Ο Ανδρέας Πουλάς κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου: «Σύσταση και οργάνωση νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας», στρατηγική κεντρικών προμηθειών προϊόντων και υπηρεσιών υγείας» ανέφερε τα εξής: • Χωρίς αμφιβολία η πανδημία αποτελεί ένα τεράστιο στοίχημα για την παγκόσμια κοινότητα. Δημιουργεί νέα δεδομένα τόσο […]