17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Βίωναν για έξι χρόνια τον εφιάλτη της ενδοοικογενειακής βίας

Τέλος στον εφιάλτη που ζούσε τα τελευταία 6 χρόνια τόσο εκείνη όσο και τα τρία της παιδιά έβαλαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Κισσάμου στα Χανιά. Θύμα μία 37χρονη μητέρα και τα τρία ανήλικα παιδιά της ηλικίας 11, 3 και 8 ετών.

Η 37χρονη γυναίκα κατάφερε και βρήκε τη δύναμη μετά από αρκετά χρόνια μέσω email να ενημερώσει την αστυνομία ότι ο 48χρονος σύζυγός της τα τελευταία έξι χρόνια την κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά ακόμα και μπροστά στα μάτια των παιδιών της. Όταν η αστυνομία έλαβε το email της γυναίκας ξεκίνησε την διακριτική έρευνα της υπόθεσης.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Καστελλίου κάνοντας αυτό που έπρεπε και όπως έπρεπε, συνέλαβαν την περασμένη Δευτέρα τον 48χρονο σύζυγο και πατέρα στο πλαίσιο του αυτοφώρου καθώς το βράδυ της προηγούμενης ημέρας είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ όπως αναφέρεται στην καταγγελία της 37χρονης και αφού επέστρεψε στο σπίτι τους, άρχισε να τη χτυπά.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 48χρονος τη χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο και στο υπόλοιπο σώμα χρησιμοποιώντας ακόμα και αντικείμενα και όλα αυτά μπροστά στα μάτια των παιδιών τους. Όπως κατήγγειλε και επίσημα στη συνέχεια η 37χρονη γυναίκα, ο σύζυγός της κατά το παρελθόν έχει χτυπήσει και τα παιδιά τους.

Πρόκειται για μία απίστευτη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στο νησί από αυτές που προκαλούν οργή και ανατριχίλα.

Ο 48χρονος έχει συλληφθεί και πλέον την υπόθεση διερευνούν οι εισαγγελικές αρχές των Χανίων.

Πηγή: ekriti.gr

Περισσότερα Άρθρα

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου για την λειτουργία των καταστημάτων

Ο Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό του, ότι  κατόπιν των ανακοινώσεων και των νέων οριζόντων μέτρων της Κυβέρνησης, συνεχίζουν τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις της πόλης του Ναυπλίου να λειτουργούν  με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούσαν ως ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ που είμαστε. Έτσι λοιπόν δεν υπάρχει μεταβολή στη λειτουργία τους  και μπαίνουμε στα καταστήματα […]

Η θερμοκρασία…τραβάει την ανηφόρα

Πρωτοφανείς καιρικές καταστάσεις ζει η Ελλάδα με τον καύσωνα να καταρρίπτει κάθε ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών. Συγκεκριμένα, νέα ρεκόρ θερμοκρασίας για τον Μάιο σημειώθηκαν το Σάββατο 16/05 σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr. Η υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία της ημέρας καταγράφηκε στην Πλώρα Ηρακλείου και ήταν ίση με 41.8 C, […]