17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (14.3.2022) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 29χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν σπόροι κάνναβης και μικροποσότητα κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα  -κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος Συνελήφθη, χθες (14.3.2022) το μεσημέρι, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, 34χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, την 13/14.3.2022, αφαίρεσε από αγρόκτημα ημεδαπού, σωλήνες, αγροτικά εργαλεία και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, τα όποια στη συνέχεια τα μετέφερε σε αγρόκτημα 64χρονου ημεδαπού,  ο οποίος και συνελήφθη. Τέλος, ανωτέρω αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Εξιχνίαση επτά (7) περιπτώσεων κλοπών μετασχηματιστών της ΔΕΔΔΗΕ Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, επτά (7) περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών της ΔΕΔΔΗΕ, που είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα από 18.11.2021 έως και την 11.3.2022, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 18 και 26 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή, ενώ κατασχέθηκε όχημα, όπου εντός του υπήρχε αυτοσχέδια μεταλλική κατασκευή (παλάτζο), για να αποξηλώνουν τους μετασχηματιστές από τη θέση τους.

Περισσότερα Άρθρα

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ   Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (30.6.2023) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Αργολίδας, πέντε (5) ημεδαπές, γιατί με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν είδη ένδυσης από κατάστημα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου. […]

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία, Μεσσηνία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ   Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου Συνελήφθησαν, χθες (17.1.2024) το πρωί, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, γιατί προκάλεσαν φθορές σε κάδο ανακύκλωσης μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και στη συνέχεια αφαίρεσαν […]