18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο βραβευμένος με Όσκαρ William Hurt

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός William Hurt, πρωταγωνιστής των ταινιών Kiss of the Spider Woman και Body Heat, πέθανε σε ηλικία 72 ετών.

Ο Hurt κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού το 1985 για το Kiss of the Spider Woman, στο οποίο είχε υποδυθεί έναν ομοφυλόφιλο άνδρα που μοιράζεται ένα κελί με έναν με έναν πολιτικό κρατούμενο στη Βραζιλία. Είχε λάβει και άλλες υποψηφιότητες για Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού για τις ταινίες Children of a Lesser God και Broadcast News.

Το Deadline μετέδωσε την ανακοίνωση του γιου του Hurt, Will: «Με μεγάλη θλίψη η οικογένεια Hurt θρηνεί τον θάνατο του William Hurt, αγαπημένου πατέρα και βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, που πέθανε στις 13 Μαρτίου 2022, μία εβδομάδα πριν από τα 72α γενέθλιά του. Πέθανε ειρηνικά, με την οικογένειά του στο πλευρό του, από φυσικά αίτια».

Περισσότερα Άρθρα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του

Στην εντατική νοσηλεύεται με λοίμωξη του αναπνευστικού ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία», μετά από έντονη δύσπνοια που ένιωσε. Έπειτα από μια σειρά εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε, οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και τον μετέφεραν στην εντατική. Το πρωί της Παρασκευής 24/2 η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τους συνεργάτες της […]

Ηλεία: Βρέθηκε νεκρός άντρας – Toν κατασπάραξαν τα σκυλιά!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com ο θάνατος του άτυχου φύλακα προήλθε από παθολογικά αίτια ενώ κατασπαράχθηκε από σκυλιά!’ Πιθανότερη αιτία δείχνει να είναι αιμορραγικό σοκ από την επίθεση. Τον νεκρό που ήταν αιμόφυρτος και με πολλαπλά τραύματα σε χέρια και πόδια βρήκε ο δεύτερος φύλακας που βρισκόταν στο χώρο του συσκευαστηρίου. Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις […]