17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Προκήρυξη ΝΕΑΣ ΔΡΑΣΗΣ: «Έκτακτη επιχορήγηση των περισσότερο πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων ψυχαγωγίας, διοργάνωσης εκδηλώσεων και εκθέσεων, τροφοδοσίας εκδηλώσεων, παροχής υπηρεσιών γυμναστηρίου και σχολής χορού»

Η νέα Δράση του ΕΠΑνΕΚ «Έκτακτη επιχορήγηση των περισσότερο πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων ψυχαγωγίας, διοργάνωσης εκδηλώσεων και εκθέσεων, τροφοδοσίας εκδηλώσεων, παροχής υπηρεσιών γυμναστήριου και σχολής χορού» αφορά στην ενίσχυση επιχειρήσεων των κλάδων παροχής υπηρεσιών οργάνωσης συνεδρίων/εμπορικών εκθέσεων, τροφοδοσίας για εκδηλώσεις, εστίασης/διασκέδασης/ψυχαγωγίας, γυμναστηρίων και σχολών χορού, οι οποίες αντιμετωπίζουν ανεπαρκή ρευστότητα, αλλά υφίστανται επίσης σημαντική οικονομική ζημία, λόγω των συνεχιζόμενων επιπτώσεων από τα μέτρα για τον περιορισμό της έξαρσης της νόσου COVID-19.

Ο προϋπολογισμός της Δράσης είναι  50 εκατ. ευρώ (46 εκατ. ευρώ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και 4 εκατ. ευρώ για Μεγάλες Επιχειρήσεις) για το σύνολο των περιφερειών της χώρας.

Ωφελούμενοι της Δράσης είναι  επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από τη νομική τους μορφή, των ακόλουθων κλάδων:

  • Παροχής υπηρεσιών οργάνωσης συνεδρίων/εμπορικών εκθέσεων
  • Τροφοδοσίας για εκδηλώσεις
  • Εστίασης/διασκέδασης/ψυχαγωγίας
  • Γυμναστηρίων και σχολών χορού.

Επιδότηση

Η δημόσια χρηματοδότηση καλύπτει μέρος του απαιτούμενου Κεφαλαίου Κίνησης των επιχειρήσεων. Σε όλες τις περιπτώσεις, η επιχορήγηση δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό των 400.000 ευρώ ανά επιχείρηση (διακριτό ΑΦΜ).

Ημερομηνία Έναρξης Ηλεκτρονικής Υποβολής: Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 και ώρα 12:00.

Ημερομηνία Λήξης Ηλεκτρονικής Υποβολής: Παρασκευή 15 Απριλίου2022και ώρα 15:00

Ηλεκτρονική Υποβολή

Η αίτηση χρηματοδότησης υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) που παρέχει το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην διεύθυνση www.ependyseis.gr με την ένδειξη: «Έκτακτη επιχορήγηση των περισσότερο πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων ψυχαγωγίας, διοργάνωσης εκδηλώσεων και εκθέσεων, τροφοδοσίας εκδηλώσεων, παροχής υπηρεσιών γυμναστηρίου και σχολής χορού».

Επικοινωνία – Πληροφορίες

Γραφείο Πληροφόρησης ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ: Δραγατσανίου 8, πλατεία Κλαυθμώνος, Αθήνα.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. (κατόπιν ραντεβού)

Τηλεφωνική ενημέρωση: στο 801 11 36 300 από σταθερό τηλέφωνο με αστική χρέωση από τις 9.00 π.μ έως τις 4.30 μ.μ.

Εmail: infoepan@mou.gr

Ιστοσελίδεςwww.antagonistikotita.grwww.espa.gr

Για τη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων μπορείτε να απευθυνθείτε ή να ανατρέξετε

  • στο Γραφείο Πληροφόρησης – Μαιζώνος 122 & Γούναρη , Πάτρα (Δευτέρα – Παρασκευή από τις 8.00 πµ έως τις 3.30 µµ)
  • στο 2610 622711
  • στην ιστοσελίδα diaxeiristiki.gr
  • στις σελίδες της στα κοινωνικά δίκτυα: FacebookTwitteryoutubeLinkedin

 

Περισσότερα Άρθρα

«Πράσινος Ιούνιος» : Περιβαλλοντικές δράσεις Δήμου Ναυπλιέων-ΔΟΠΠΑΤ

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος ο Δήμος Ναυπλιέων-ΔΟΠΠΑΤ ανακοινώνουν το περιβαλλοντικό τους πρόγραμμα «Πράσινος Ιούνιος». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα βασισμένο σε μια κοινή προσπάθεια του δημοτικού οργανισμού, της εκπαιδευτικής κοινότητας, συλλόγων και φορέων με την αρωγή του Δήμου Ναυπλιέων. Στο πλαίσιο αυτό από τις 4 Ιουνίου 2021 και για ολόκληρο το μήνα η ομάδα […]

Τουρνουά «Ακρόπολις»: Νίκη για την Εθνική, 101-78 την Πολωνία

Η εθνική μπήκε με το… δεξί στο 31ο Τουρνουά «Ακρόπολις» επικρατώντας με… 101 – 78 της Πολωνίας στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς από το οποίο πάντως δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (24π., 4ρ., 10 κερδισμένα φάουλ, 2 κλεψίματα και 1 ασίστ σε 22:48΄΄ συμμετοχής) ήταν και πάλι ο κορυφαίος παίκτης της, […]