16 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ομολόγησε ο δράστης της τετραπλής δολοφονίας – Τα ερωτηματικά για το δεύτερο ΙΧ

Ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του ο επονομαζόμενος «μακελάρης» της Ανδραβίδας, που ξεκλήρισε ολόκληρη οικογένειας, σκοτώνοντας τους γονείς και τα δύο παιδιά για λίγα ευρώ…

Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων, ο δράστης νωρίς το πρωί του Σαββάτου μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, όπου τελικά ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε τον Αρμάντο και την Μαρία Κλότσι, καθώς και τα δύο παιδιά τους, 1,5 και 2,5 ετών.

Ο 60χρονος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα, χωρίς να προβάλει οποιαδήποτε αντίσταση.

Αυτός είναι ο καθ’ ομολογία μακελάρης

Ο 60χρονος Δ.Β., κάτοικος Ανδραβίδας, και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι. Μαρτυρίες κατοίκων κάνουν λόγο για έναν άνδρα σκληρό, ο οποίος είχε πολλές φορές στο παρελθόν επιδείξει ακραίες συμπεριφορές. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, ο 60χρονος παλιότερα είχε πυροβολήσει έναν συγχωριανό του άνευ ουσιαστικού λόγου.

Ο κατ' ομολογία δράστης του τετραπλού φονικού
Ο κατ’ ομολογία δράστης του τετραπλού φονικού

Το χρονικό της σύλληψης

Ήταν περασμένες εννιά το βράδυ, όταν σήμανε συναγερμός στις Αρχές για έναν άνδρα με κουκούλα που φέρεται να μπήκε στο σπίτι του φερόμενου ως δολοφόνου του πρωτοφανούς εγκλήματος που στοίχισε τη ζωή σε μάνα, πατέρα και δύο μωρά στην Ανδραβίδα.

Κατά πληροφορίες, o ίδιος φέρεται να πήγε στο σπίτι του για να πάρει κάτι που ήθελε και από εκεί ξεκίνησε η επιχείρηση.

Το σπίτι του δράστη
Το σπίτι του δράστη

Άμεσα στήθηκε μια γιγαντιαία επιχείρηση από την αστυνομία, δυνάμεις της οποίας περικύκλωσαν το σπίτι, με τους πάνοπλους αστυνομικούς να αναμένουν κάποια νεότερη κίνηση, προσέχοντας ιδιαίτερα προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε άτυχη στιγμή που θα δημιουργούσε δυσάρεστες καταστάσεις.

Συνελήφθη στην Πάτρα

Την ίδια ώρα η αστυνομία είχε στήσει παράλληλη επιχείρηση και στη γειτονική Αχαΐα με μπλόκα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν το μπλε φορτηγάκι Mazda, με οδηγό τον 60χρονο να κινείται στην Περιμετρική Οδό των Πατρών στο ύψος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Ο φερόμενος ως δράστης έπεσε πάνω σε ένα από τα μπλόκα και τελικά συνελήφθη χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση. Οι αστυνομικοί της Πάτρας σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από την Ηλεία, αμέσως τον προσήγαγαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας όπου τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησε η ανάκρισή του για τα αίτια, τα κίνητρα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Είχε συνεργό;

Σύμφωνα με τα όσα πληροφορείται η εφημερίδα «Πατρίς» οι Αρχές εκτός από το μπλε φορτηγάκι του φερόμενου δολοφόνου αναζητούσαν και ένα δεύτερο όχημα, το οποίο ο 60χρονος φέρεται να χρησιμοποιούσε ως προπομπό, που θα τον ενημέρωνε για πιθανή παρουσία της αστυνομίας. Πλέον ο βασικός ύποπτος μεταφέρθηκε στον Πύργο και στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

To αυτοκίνητο του δράστη
To αυτοκίνητο του δράστη

Η Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

“ΠΡΟΣΗΧΘΗ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΑ ΑΧΑΪΑΣ 60ΧΡΟΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ ΤΗΝ 02-03-2022 ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ ΗΛΕΙΑΣ”

Πληροφορίες από ilialive.gr, patrisnews, tempo24.

Περισσότερα Άρθρα

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 2.4.2021 έως και χθες (13.4.2021), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις, τμηματικά, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και […]

Ομιλία στο Άργος: “Η κρίση στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Δίκαιο της Θάλασσας»

Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στις 7 μ.μ. στην Αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση µε θέµα : «Η κρίση στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Δίκαιο της Θάλασσας» Οµιλητής: ∆ρ. Πολύκαρπος Αδαµίδης Αναπληρωτής Καθηγητής Κοινοτικού ∆ικαίου, ∆ιεθνών Σχέσεων & Προµηθειών στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων Προλογίζει: Ηλίας Κωνσταντακόπουλος Αντεισαγγελέας Εφετών MSc Εγκληµατολογίας Universita di Roma “LA […]