17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στην Αθήνα

Συνελήφθησαν, χθες (2.3.2022) το πρωί, στην Αθήνα Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, 63χρονη και 69χρονος, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, προέκυψε ότι ο 69χρονος διακινούσε ναρκωτικές ουσίες, κυρίως κάνναβης.

Χθες (2.3.2022) το πρωί, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από τους ανωτέρω αστυνομικούς, τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση η οικία του 69χρονου, όπου μετέβη η 63χρονη και προμηθεύτηκε έναντι χρηματικού ανταλλάγματος, δύο ανισοβαρείς ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -18,8- γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν. Στην κατοχή της 63χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες κάνναβης, καθώς και κινητό τηλέφωνο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 69χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
• ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -28.020,8- γραμμαρίων,
• -2- ζυγαριές ακριβείας,
• -4- κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων,
• το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και
• αντικείμενα σχετικά με τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Περισσότερα Άρθρα

Εξιχνιάστηκαν έντεκα περιπτώσεις απατών και αποπειρών αυτών στη Λακωνία

 Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μολαών, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα, έντεκα (11) περιπτώσεις απάτης και αποπειρών αυτών, στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται οκτώ (8) ημεδαποί, ηλικίας από 22 έως 73 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκληματική […]

Υπερήλικας τραυμάτισε με φλόμπερ την νύφη του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του

Υπερήλικας πυροβόλησε και τραυμάτισε τη νύφη του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Το αιματηρό οικογενειακό επεισόδιο διαδραματίστηκε το πρωί σε χωριό του δήμου Σιντικής, στις Σέρρες. Υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο 91 ετών δράστης και μετέπειτα αυτόχειρας άνοιξε πυρ με κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ, εναντίον της 62χρονης νύφης του, μέσα στο σπίτι […]