19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Το Άργος υποδέχθηκε Ιερό Λείψανο του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη

Στα πλαίσια των εορτασμών για τον Όσιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη στην Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας, ο Μητροπολίτης Νεκτάριος μετέφερε προς προσκύνηση τεμάχιο Ιερού λειψάνου του Οσίου στον καθεδρικό Ιερό ναό του Αγίου Πέτρου, πολιούχο της πόλεως του Άργους το απόγευμα της Τρίτης 1ης Μαρτίου 2022.

Ακολούθησε Αρχιερατικός Εσπερινός και ομιλία από τον Μητροπολίτη Αργολίδας για τη ζωή και το έργο του Οσίου Εφραίμ.

Ο εφημέριος του καθεδρικού Ιερού Ναού και πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την τέλεση του εσπερινού και την μεταφορά των Ιερών Λειψάνων στο ναό προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών. Τα Ιερά λείψανα του οσίου θα παραμείνουν στο ναό του Αγίου Πέτρου μέχρι και την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022.

Περισσότερα Άρθρα

Γ. Μαλτέζος: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στην Καρυά για την εκπομπή της ΕΡΤ “Κυριακή στο χωριό ξανά”

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής της ΕΡΤ με τίτλο “Κυριακή στο χωριό ξανά” που ήταν αφιερωμένη στην Καρυά του Άργους. Να δώσουμε συγχαρητήρια στο σύλλογο Καρυάς “Αρτεμίσιο”, στους συλλόγους των παραδοσιακών χορών, στο μουσικό παραδοσιακό συγκρότημα, στους κατοίκους του χωριού που δούλεψαν, μαγείρεψαν, χόρεψαν και συμμετείχαν με την καρδιά τους στην επιτυχία της εκπομπής, νιώθοντας […]

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίας – Ερμιονίδας συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. για αύριο Τετάρτη 6 Απριλίου 2022.

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίας – Ερμιονίδας σε έκτακτη συνεδρίαση, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. για την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022. Πέρασαν πάνω από δεκατέσσερα χρόνια που μια βαθιά κρίση ξεκίνησε. Μια κρίση που επηρέασε με τον χειρότερο τρόπο, τα εισοδήματά μας, τις ζωές μας και κυρίως […]