17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε ακόμα ένα βήμα ενίσχυσης της συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου – Αναδεικνύουμε την Οικουμενικότητα της Αρκαδίας»

Τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Αθανάσιο Κατσή και τον Πρόεδρο του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών κ. Παναγιώτη Λιαργκόβα υποδέχτηκε στο γραφείο του, σήμερα Τετάρτη (2/3/2022), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, μαζί με την Αντιδήμαρχο κα. Ελένη Καρούντζου.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Κ.Ε.Π.Ε., να πραγματοποιήσουν, κατά το μήνα Ιούλιο, δράσεις – εκδηλώσεις, με θέμα: «Η Οικουμενικότητα της Αρκαδίας» – Από τα Ομηρικά χρόνια μέχρι σήμερα.

Οι θεματικές ενότητες των εκδηλώσεων θα είναι:

  • Ιστορία
  • Πολιτισμός – Τέχνες – Παιδεία
  • Οικονομία
  • Μετανάστευση

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης, αναφέρει: «Η συνεργασία του Δήμου μας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου είναι διαρκής και ιδιαίτερα εποικοδομητική. Σήμερα, κάνουμε ακόμα ένα βήμα ενίσχυσης αυτής της σχέσης, με την οργάνωση εκδηλώσεων, οι οποίες θα έχουν επίκεντρο της Οικουμενικότητα της Αρκαδίας. Δίνουμε έμφαση στην Ιστορία, στον Πολιτισμό, στην Παιδεία και αναδεικνύουμε ζητήματα που αφορούν την οικονομία και τη μετανάστευση.

Βάζουμε συνεχώς νέους στόχους και τους υλοποιούμε, έχοντας ως σύμμαχο και συμπαραστάτη το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου».

Περισσότερα Άρθρα

Η “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” μεγαλώνει και ισχυροποιείται!

ΜΑΖΙ ΜΑΣ  και ο Χρήστος Νάσσης του Γεωργίου. Ο Χρήστος κατοικεί μόνιμα στο Καπαρέλλι του Δήμου Άργους Μυκηνών.  Είναι Ιδιωτικός Υπάλληλος και πατέρας δύο παιδιών. Φανατικός δικυκλιστής, είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της νεοσυσταθείσας λέσχης  Harley-Davidson Club Αργολίδας. Πήρε την “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” για πρώτη φορά να ασχοληθεί ενεργά με τις δημοτικές εκλογές και να αγωνιστεί μαζί […]

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε έργο στα χωριά, για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας»

Τον κάμπο της Κανδήλας, προκειμένου να διαπιστώσει τα υπό εξέλιξη έργα αγροτικής οδοποιίας, επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα (3/10/2022) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης. Πρόκειται για εργασίες στο πλαίσιο εργολαβίας με προϋπολογισμό 1.400.000 € στις δημοτικές ενότητες Κορυθίου, Μαντινείας, Τεγέας και Λεβιδίου. Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, σημείωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για το έργο της δημοτικής […]