14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλαλητήριο αγροτών: “Κήδεψαν” τα πορτοκάλια – απέκλεισαν το κτίριο της της Π.Ε Αργολίδας

Συλλαλητήριο πραγματοποίησαν αγρότες της Αργολίδας σήμερα Τρίτη 1η Μαρτίου έξω από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα απέκλεισαν συμβολικά το κτίριο της Π.Ε Αργολίδας ενώ αντιπροσωπία τους επέδωσε ψήφισμα των αγροτικών φορέων στον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη.

Η διαμαρτυρία είχε και συμβολισμούς καθώς οι αγρότες μετέφεραν σε αυτοσχέδια νεκροφόρα φέρετρο γεμάτο με πορτοκάλια κάνοντας με αυτόν τον τρόπο την “κηδεία” τους, όπως ανέφεραν, ενώ πένθιμα στέφανα τοποθετήθηκαν στην είσοδο της Π.Ε. Αργολίδας, θέλοντας να δηλώσουν με αυτόν τον τρόπο το αδιέξοδο στο οποίο έχουν οδηγηθεί.

Περισσότερα Άρθρα

Συνάντηση Ανδριανού με στελέχη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αργολίδας “Ελπίδα Ζωής”

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε με στελέχη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αργολίδας “Ελπίδα Ζωής” και τον ενημέρωσαν για τις θέσεις τους σχετικά με το νομοσχέδιο το οποίο αναμένεται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση και διατάξεις του τους αφορούν. Από πλευράς του, δεσμεύθηκε να […]

“Στα χνάρια της Κίου της Βιθυνίας” από το Γυμνάσιο Νέας Κίου

Σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου, 8.30 μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου Το ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ν.ΚΙΟΥ  βαδίζει “Στα χνάρια της Κίου της Βιθυνίας” και παρουσιάζει μια σπουδαία δουλειά των μαθητών και εκπαιδευτικών του.