13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Αστυνομικών

Κάθε χρόνο, το πρώτο Ψυχοσάββατο του έτους, οι Έλληνες αστυνομικοί τιμούν τη μνήμη των συναδέλφων τους, που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος  θα πραγματοποιήσει σήμερα Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 11:00 μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όσων Αστυνομικών θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος, στο στρατιωτικό νεκροταφείο του  Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ναυπλίου.

Αμέσως μετά θα γίνει Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, που βρίσκεται στον αύλειο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας.

Μετά το πέρας της τελετής θα παρατεθεί δεξίωση.

 

Περισσότερα Άρθρα

Σοκ στην Ίο: Ο καβγάς μεταξύ δύο φίλων κατέληξε σε φονικό

Ο καβγάς μεταξύ δύο φίλων στην Ίο κατέληξε σε φονικό. Συγκεκριμένα ένας 20χρονος Ιρλανδός κατηγορείται για τη δολοφονία 22χρονου ομοεθνή του. Σύμφωνα με το cyclades24 ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος έχει συλληφθεί, διαπληκτίστηκε με το θύμα. Ο 20χρονος χτύπησε με τα χέρια του τον 22χρονο, ο οποίος έπεσε στο οδόστρωμα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο […]

Πάτρα: Γυναίκα κατήγγειλε για βιασμό τον σύζυγό της και… συνελήφθη και η ίδια

Για βιασμό συνελήφθη 51χρονος στην Πάτρα, μετά την καταγγελία της συζύγου του. Σύμφωνα με την κατάθεση της γυναίκας, ο άνδρας τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/3, και ενώ βρισκόταν στο σπίτι τους, την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη, παρουσία ανήλικου μέλους της οικογένειας. Μετά τη μήνυση που υποβλήθηκε, ο 51χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος […]