17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αλλαγές σε θέσεις διοίκησης του Δήμου Άργους Μυκηνών

Με απόφαση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου από 1η Μαρτίου 2022 αναλαμβάνουν καθήκοντα αντιδημάρχων, προέδρων και αντιπροέδρων οι εξής:

Συγκεκριμένα:

Τα καθήκοντα της αντιδημάρχου Σπυριδούλας Σπανού αναλαμβάνει ο κ. Πέτρος Μαρλαγκούτσος.

Η κ. Σπανού αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Δήμου Άργους Μυκηνών στην θέση του επιτυχημένου κατά γενική ομολογία απερχόμενου Προέδρου κ. Πέτρου Διολίτση.

Ο κ. Νικόλαος Στυλ. Γκαβούνος παραχωρεί τα καθήκοντα του αντιπροέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης στον δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Σαρρή και αναλαμβάνει Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

 

Περισσότερα Άρθρα

Σύσκεψη για τον δικαστικό χάρτη της Αργολίδας

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς συμμετείχε σε σύσκεψη με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης, κ. Ιωάννη Μπουγά με κύριο θέμα συζήτησης τον Δικαστικό Χάρτη της Αργολίδας και τα αιτήματα του Δικηγορικού Συλλόγου Αργολίδας που αφορούν: 1. Στη διατήρηση του Πρωτοδικείου Σπάρτης στην αρμοδιότητα του Εφετείου Ναυπλίου. 2. Στη διατήρηση του Ειρηνοδικείου Άστρους […]

“ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” – Νέα υποψήφια η Σωτηρία Παπαδοπούλου

Η “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”  μεγαλώνει και ισχυροποιείται! ΜΑΖΙ ΜΑΣ και η Σωτηρία Παπαδοπούλου του Ευαγγέλου και της Ελένης. Η Σωτηρία γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στη Νέα Κίο, έχοντας καταγωγή και από το Σχοινοχώρι. Θεωρεί όμως και το Ελληνικό δικό της τόπο… Έχει διατελέσει για πολλά χρόνια εκλεγμένο μέλος της ΟΝΝΕΔ, των τοπικών επιτροπών της ΝΔ και δύο θητείες […]