19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Άγιος Παΐσιος: Σάρωσε και το 2ο επεισόδιο

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον ουρανό, στο MEGA,  το βράδυ της Πέμπτης, καθήλωσε και συγκίνησε βαθιά τους τηλεθεατές.

Με σκηνές που μιλούν στην καρδιά του κοινού, το τελευταίο χάρισε στη σειρά 31,3% στο δυναμικό κοινό και 31,7% στο σύνολο ενώ σε τέταρτο άγγιξε το 36,5%! Όπως ήταν αναμενόμενο βρέθηκε στην πρώτη θέση, καθώς έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Την ίδια ώρα, οι χρήστες του Twitter έβαλαν φωτιά με τα σχόλιά του αποθεώνοντας την παραγωγή του MEGA.

 

 

 

ΠΗΓΗ

 

Περισσότερα Άρθρα

Φάρμα: Το πρόσωπο – έκπληξη που μπαίνει στο αγροτικό ριάλιτι

Ένα πρόσωπο – έκπληξη μπαίνει στη “Φάρμα” και αναμένεται να αναστατώσει τους υπόλοιπους αγρότες, καθώς είναι πάντα ισχυρογνώμων. Δεν είναι άλλος από τον πρώην περιφερειάρχη, Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ο ΑΝΤ1 έδωσε τις πρώτες φωτογραφίες στη δημοσιότητα, όπου ο κ. Ψωμιάδης ασχολείται με τις ελιές.  

Τηλεθέαση χθες 29/11: Σασμός ή Γη Ελιάς; Μέλισσες ή GNTM; MEGA Καλημέρα ή Happy Day;

Το Youfly.com σας παρουσιάζει αναλυτικά τα ποσοστά και τα νούμερα για την τηλεθέαση της ελληνικής τηλεόρασης για χθες, Δευτέρα 29/11, με βάση τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Nielsen. Οι εκπομπές είναι χωρισμένες ανά ζώνη (πρωινή, μεσημεριανή, απογευματινή, βραδινή) και τα νούμερα αναφέρονται στο δυναμικό κοινό (18-54) και στο γενικό σύνολο. Τηλεθέαση Πρωινής Ζώνης Μετρήσεις στο Δυναμικό Κοινό MEGA – MEGA […]