17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δ. Καμπουράκης: Βρε καλώς τον καινούριο Παπαδήμο…

Τι σαχλαμάρες, τι ασυναρτησίες διακινούν αυτοί οι ΣΥΡΙΖΑίοι; Τους ακούω –άπαντες και καθημερινά- σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, αφού τελειώνουν τη γνωστή καταστροφολογία τους εφ’ όλης της ύλης, να κοτσάρουν σαν κερασάκι στην τούρτα και μια «κυβέρνηση τύπου Παπαδήμου». Μα σε τι ροζ συννεφάκι παρεπιδημούν οι άνθρωποι;

Τα έγραφε χθες και ο Σιδέρης. Κατασκευάζουν μόνοι τους φανταστικά σενάρια με happy end για τον Αλέξη, τα διοχετεύουν εδώ και εκεί, στη συνέχεια διαβάζουν αυτά που διοχέτευσαν και τρέχουν να ράψουν καινούρια υπουργικά κουστούμια διότι οσονούπω καταφθάνει η… δεύτερη φορά τους. Μιλάμε για ψυχοπαθολογική πολιτική συμπεριφορά, αποτέλεσμα απελπισίας.

Αφού ο Αλέξης δεν είναι ικανός να νικήσει τον Κυριάκο σε εκλογές και να πάρει με το σπαθί του την πρωθυπουργία, θα το κάνει αντί γι αυτόν κάποιος καινούριος (και άγνωστος προς το παρόν) τεχνοκράτης Παπαδήμος. Ο οποίος θα έρθει στα ξεκούδουνα μέσω Βρυξελλών, θα στείλει αδιάβαστο τον Μητσοτάκη σπίτι του και μετά θα στρώσει πρωθυπουργικό χαλί στον Τσίπρα.

Και πώς θα ανοίξει, παρακαλώ, αυτός ο νέος Παπαδήμος τον δρόμο προς το Μαξίμου για τον Τσίπρα; Δια της λαϊκής αποκαθήλωσής του. Θα ξεσηκώσει ο Αλέξης τον λαό εναντίον του τεχνοκράτη και ως ηγέτης ενός νέου κινήματος στεφθεί ξανά νικητής και τροπαιούχος. Για να έρθει μετά ο Παυλής να κρατικοποιήσει τις τράπεζες και να επιβάλλει εθελουσία έξοδο στους δικαστές. Ε ρε κούνια που τους κούναγε εκεί στην Κουμουνδούρου.

Ούτε μικρά παιδιά δεν τα σκέφτονται αυτά. Μάλλον, αντέγραψαν τον αστυνόμο Φευγουλέα του Λαζόπουλου στους Μήτσους, ο οποίος για να δικαιολογήσει τη θέση του και τον μισθό του, καθόταν πίσω από το γραφείο του, διοργάνωνε φανταστικές διαδηλώσεις και μετά πάλι δια της φαντασίας του τις διέλυε βιαίως, επιβάλλοντας την τάξη. Και ήταν ευτυχισμένος.

Θα μου πείτε, βέβαια, ότι αυτό που γράφω δεν είναι πολιτική ανάλυση. Μα τι πολιτική ανάλυση μπορεί να κάνει κάποιος απέναντι σε φαντασιοπληξίες και ασυναρτησίες; Κάθεται, δηλαδή, ο Τσίπρας στο γραφείο του και σχεδιάζει τον τρόπο που θα αντιδράσει στον ερχομό ενός καινούριου Παπαδήμου και πως αυτό θα τον ξανακάνει πρωθυπουργό. Και όλοι εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να απαντήσουμε σοβαρά σε αυτές τις ανοησίες.

Εμ πέρασε ο καιρός που ένας τρελός έριχνε μια πέτρα στο πηγάδι και πέφτανε τριάντα γνωστικοί για να τη βγάλουνε. Τώρα πια, απλώς αφήνουν τον τρελάρα να πετραδίζει. Έχουν και δουλειές οι γνωστικοί.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Ανδριανός στον αρχαιολογικό χώρο της Επιδαύρου – συνάντηση με συμβασιούχους φύλαξης και καθαριότητας

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός σε συνέχεια της χθεσινής συνάντησής του με συμβασιούχους απασχολούμενους στη φύλαξη και καθαριότητα στους αρχαιολογικούς χώρους των Μυκηνών και του Παλαμηδίου επισκέφθηκε σήμερα τον αρχαιολογικό χώρο της Επιδαύρου. Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σε συνέχεια της χθεσινής συνάντησης που είχα με συμβασιούχους απασχολούμενους στη […]

Τραγωδία στα Χανιά: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος του κόμβου του Γαλατά στα Χανιά το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με το zarpanews.gr πέντε οχήματα ενεπλάκησαν στο τροχαίο, το οποίο δεν έχει αποσαφηνιστεί πώς ακριβώς προκλήθηκε. Ένας άνδρας και μια γυναίκα έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλα τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείου Χανίων. Επίσης μεταφέρθηκε […]