27 °C Argos, GR
25 Ιουνίου 2022

Κοπή πίτας για το 2022 από τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης

Tην 13η Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου, επέλεξε η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 (Δ.Ε.Π.Ε.), για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, σε μια σεμνή, λιτή- όπως επιβάλλουν οι κανόνες- εκδήλωση, αλλά ταυτόχρονα σε μια ζεστή και ιδιαίτερα εγκάρδια ατμόσφαιρα, με τα χαμόγελα να διαδέχονται τους προβληματισμούς, αλλά και την αισιοδοξία για το μέλλον.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του κέντρου “Countryinn”, με σύσσωμο το Δημοσιογραφικό και Τεχνικό δυναμικό του σταθμού, μέλη της Διοίκησης αλλά και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων που τίμησαν με την παρουσία τους την καθιερωμένη γιορτή και απεύθυναν χαιρετισμό.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, εκφράζοντας τις ευχές του.

[hfe_template id='397365']

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κ. Τζιούμης, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, εξέφρασε την ικανοποίησή του, αλλά και την πλήρη στήριξη της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου στο έργο και τη λειτουργία του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης, καθώς όπως υποστήριξε “επιτελεί άριστα τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε, κάνοντας μας περήφανους αφού μέσα από την πληροφόρηση και την ψυχαγωγία, έχει καθιερωθεί από την ίδρυσή του, έως σήμερα, ως ένα αξιόπιστο, αντικειμενικό, πλουραλιστικό ΜΜΕ σε τοπικό, περιφερειακό αλλά και σε εθνικό επίπεδο, που δίνει βήμα σε όλους, ανεξαρτήτως πολιτικών ή ιδεολογικών τοποθετήσεων, γι αυτό και έχει την αποδοχή διαχρονικά όλων των Δημοτικών Αρχών και Συμβουλίων”.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Γιάννη Σμυρνιώτη, που έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση, δηλώνοντας την διαχρονική στήριξή του στη λειτουργία και το έργο της Δ.Ε.Π.Ε., ενώ εξέφρασε και την ικανοποίηση του που επί θητείας του εξασφάλισε μια μόνιμη στέγη για την εν λόγω δομή, ενώ ευχήθηκε να γιορτάζουμε στο μέλλον με καλύτερες συνθήκες και για πολλά-πολλά ακόμα χρόνια.

Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε ο επικεφαλής της Παράταξης “Τρίπολη- Αλλάζουμε τα Δεδομένα”, κ. Νίκος Τσιαμούλος, ο οποίος δήλωσε ότι το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης είναι “το σπίτι όλων των δημοτών” και εξήρε την ομαδική προσπάθεια και προσφορά όλων των συντελεστών, τόσο όσον αφορά την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και την ποιοτική ψυχαγωγία, όσο και για το υψηλού επιπέδου μάρκετινγκ στον τομέα της διαφήμισης.

Ο Διευθυντής του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης, κ. Δημήτρης Μανιατάκος, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο Διοίκηση και εργαζόμενοι προσπάθησαν να προστατευτούν από τις συνέπειες της πανδημίας εξασφαλίζοντας πάντα την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Σταθμού.

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΠΕ , κ. Γιώργος Σπηλιόπουλος, κατά τον χαιρετισμό του, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για το γεγονός ότι κατά την διάρκεια των δύο δύσκολων χρόνων της υγειονομικής κρίσης, αλλά και κατά την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο του σκληρού lockdown, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, μέσα από συγκεκριμένες- όπως ανέφερε- ενέργειες του προσωπικού του και την άμεση προσαρμοστικότητά του στις νέες συνθήκες, κατάφερε να μη διακόψει τη λειτουργία του ούτε μία στιγμή, ενώ παράλληλα κάλυψε σε απόλυτο βαθμό όλα τα γεγονότα εντός και εκτός νομού και όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν. Στη συνέχεια ο κ. Σπηλιόπουλος ανέλυσε διεξοδικά τις σημαντικές δράσεις, ενέργειες, πρωτοβουλίες και δραστηριότητες του τοπικού μέσου καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δίνοντας έμφαση στο έργο που επιτελείται αναφορικά με τη διοικητική οργάνωση της Ένωσης Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδος, τη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και της πολιτιστικών φορέων ενώ έκανε αναλυτική αναφορά στην δημιουργική αξιοποίηση των τελευταίων δύο χρόνων από πλευράς διοίκησης για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του Δημοτικού Ραδιοφώνου και της εύρυθμης οικονομικής λειτουργίας του.

Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο ηχολήπτης του σταθμού, Μιχάλης Λαγοπάτης, ο οποίος βρήκε το φλουρί που αντιστοιχούσε σε μια όμορφη πένα – στυλό.

Ευχαριστούμε τα ζαχαροπλαστεία «Ντεγιάννης», στην Τρίπολη, για τη χορηγία και φέτος της βασιλόπιτας, καθώς και το κέντρο “Countryinn” για την οργάνωση της εκδήλωσης.

 

Περισσότερα Άρθρα

Πέθανε ο Λευτέρης Μυτιληναίος – Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό

Πέθανε σε ηλικία 75 ετών ο σπουδαίος τραγουδιστής Λευτέρης Μυτιληναίος, ο οποίος νοσηλευόταν με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Τον τελευταίο καιρό διαβιούσε σε μονάδα φροντίδας στο Λουτράκι, από όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Η κηδεία του έγινε χθες στο Βέλο Κορινθίας. Ο Λευτέρης Μυτιληναίος γεννήθηκε στην Αθήνα στις κυκλοφόρησε περίπου 20 ολοκληρωμένα άλμπουμ […]

Εορτάστηκε η επέτειος των 200 χρόνων από τη μάχη των Βερβένων Κυνουρίας

Εορτάστηκε η επέτειος των 200 χρόνων από τη μάχη των Βερβένων Κυνουρίας Εορτάστηκε η επέτειος των 200 χρόνων από τη μάχη των Βερβένων Κυνουρίας. Σύμφωνα με υπενθύμιση του ίδιου του δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργου Καμπύλη, η μάχη των Βερβένων εδραιώθηκε με Προεδρικό Διάταγμα ως δημόσια εορτή τοπικής σημασίας για την κοινότητα των Βερβένων. Στις 18 Μαΐου συμπληρώνονται 200 χρόνια από τη μάχη […]

Follow by Email