19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο με τραυματία σε διασταύρωση καρμανιόλα στη Τίρυνθα

Σύγκρουση αυτοκινήτων σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην διασταύρωση (Τσεκρέκου) της Επαρχιακής οδού Ναυπλίου Άργους προς Αργολικό.Σύμφωνα με πληροφορίες συγκρούστηκαν δυο οχήματα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τουλάχιστον ένα άτομο και ο δρόμος να κλείσει και να σχηματιστούν ουρές αυτοκινήτων.

Να υπενθυμίσουμε πως στο σημείο γίνονται έργα το τελευταίο διάστημα και όπως αναφέρουν οδηγοί δημιουργείται πρόβλημα στην ορατότητα των οδηγών, ενώ και στο παρελθόν έχουν συμβεί σοβαρά τροχαία στην συγκεκριμένη διασταύρωση.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία η οποία διενεργεί έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ Αργολίδας στο νοσοκομείο.

Περισσότερα Άρθρα

Προχωρά η διαγωνιστική διαδικασία για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ξεκίνησε η προκήρυξη του διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου : Παρεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο υφιστάμενο οδικό δίκτυο του Δήμου Άργους Μυκηνών εκτιμώμενης αξίας 2.799.934,82 ευρώ. Αντικείμενο του έργου είναι η εκτέλεση εντοπισμένων παρεμβάσεων στο υφιστάμενο οδικό δίκτυο που αποσκοπούν στη βελτίωση της παρεχόμενης οδικής ασφάλειας σε επικίνδυνα […]