20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Νίκη πρωτιάς για τον Παναργειακό με τον Αργοναύτη

Ο Παναργειακός ήταν καλύτερος του Αργοναύτη στο σημερινό παιχνίδι. Είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη την διάρκεια και προηγήθηκε με Κεφαλιά του Αϊβαλιώτη στο 42ο λεπτό.
Είχε δύο δοκάρια με τους Θεοδοσιάδη και Αϊβαλιώτη όταν το σκορ ήταν 1-0, είχε κεφαλιά του Τσίρου από την μικρή περιοχή αμαρκάριστος που μπλόκαρε ο Καλαλάς, είχε τετ α τετ με τον Καμπιώτη στο 85ο λεπτό που σούταρε άουτ, αλλά μη έχοντας δεύτερο γκολ, κράτησε την ομάδα του Αργοναύτη μέσα στο παιχνίδι έως το 98ο λεπτό.

Από την πλευρά της η φιλοξενούμενη ομάδα του Αργοναύτη δεν έκανε τελική στην εστία σε όλο το παιχνίδι, πλην της τελευταίας φάσης του αγώνα με το απευθείας φάουλ του Κάπλατζη που η μπάλα βρήκε στο εξωτερικό των διχτύων του Κομπόση.

Με την νίκη αυτή ο Παναργειακός τερμάτισε πρώτος στον Β’ όμιλο του πρωταθλήματος με 44 βαθμούς έχοντας μόνο νίκες στο δεύτερο γύρο!
Την ερχόμενη και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης ο Παναργειακός έχει ρεπό.
Στη δεύτερη φάση οι τρεις ομάδες του Α’ ομίλου Τροιζίνα, Ασίνη και Ερμής Κιβερίου μαζί με τον Παναργειακό, την Κοιλάδα και τον Αργοναύτη θα σχηματίσουν ένα όμιλο που θα αναδείξει τον πρωταθλητή.
Οι ομάδες του κάθε ομίλου θα αγωνιστούν σε διπλά παιχνίδια μόνο με τις ομάδες του άλλου ομίλου.

Παρά την νίκη, ο άσχημος τραυματισμός στις καθυστερήσεις του Μαρίνη επισκίασε την χαρά όλων μέσα στην ομάδα καθώς σε μία φάση κόλλησε το πόδι του στο χορτάρι .
 
Η βαθμολογία
1. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 44
2. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 35
3. ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 35
4. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ 26
5. ΣΠΕΤΣΕΣ 21
6. ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ 15
7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 14
8. ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2017 6
9. ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ 1

Περισσότερα Άρθρα

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Μια βίδα αλλιώτικη”, στο Ναύπλιο

Οι εκδόσεις “Άπαρσις” και η συγγραφέας Παναγιώτα Ζέλου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού παραμυθιού “Μια βίδα αλλιώτικη” την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 12μ, στην αίθουσα του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου “Ο Παλαμήδης”  (Σταϊκοπούλου 52, Ναύπλιο). Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Βασίλειος Πολύδωρος, διευθυντής β/θμιας εκπαίδευσης Αργολίδας Αγγελική Μπαβέλα, ψυχολόγος Χρήστος Δρούγκας, πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Αγίας Τριάδος […]

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου τον Φεβρουάριο πάει Θέατρο

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου πάει Θέατρο: Αινιγματικές Παραλλαγές στο Θέατρο Βεάκη Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 Ώρα Παράστασης 18:00 Ώρα Αναχώρησης 14:45, από τη Νέα Κίο Κρατήσεις θέσεων στα τηλ. του Συλλόγου 6945819889 (Ηλέκτρα) 697-785-6890 (Έφη) Ο Γιάννης Μπέζος και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης πρωταγωνιστούν στις «Αινιγματικές Παραλλαγές». Μια συνέντευξη που οδηγεί σε ένα σκληρό παιχνίδι […]