22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου με το νέο Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος υποδέχθηκε στο γραφείο του το νέο Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας  Δημήτρη Σχοινοχωρίτη.

Στη διάρκεια της συνάντησης  που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων αφού καλωσόρισε το νέο Αντιπεριφερειάρχη στην πόλη του Ναυπλίου, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ο κ. Δημήτρης Κωστούρος ενημέρωσε τον κ. Δημήτρη Σχοινοχωρίτη για όλα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και για τα έργα που προγραμματίζονται στο Δήμο Ναυπλιέων αυτή την περίοδο. Παράλληλα τέθηκαν οι άξονες συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Ναυπλιέων

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν την μεταξύ τους επικοινωνία σε τακτά χρονικά διαστήματα γεγονός που θα ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο της σχέσης της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου Ναυπλιέων.

Περισσότερα Άρθρα

ΑΝΘΕΜΑ: «Από το χοροστάσι στη σκηνή»

Λόγω της βροχής η μουσικοχορευτική παράσταση «Από το χοροστάσι στη σκηνή» του συλλόγου ¨Άνθεμα¨ πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος, με την υποστήριξη της ΚΕΔΑΜ. Το μουσικό σχήμα ¨Πεντάηχον¨ συνόδευσε τους χορευτές. Συμμετείχε και το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού συλλόγου Ν. Κίου. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο  Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης.