20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Προετοιμασία του Δήμου Ναυπλιέων για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις

Συνάντηση με πολιτιστικούς φορείς, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και προέδρους τοπικών συμβουλίων είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, παρουσία της Αντιδημάρχου Τουρισμού Νάντιας Αναστασίου και της προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ Μαρίας Ράλλη, όσον αφορά τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και δράσεις.

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ ως αρμόδιο νομικό πρόσωπο, σεβόμενοι την δημόσια υγεία και τα υγειονομικά πρωτόκολλα και συγχρόνως κατανοώντας την ανάγκη του κόσμου και του τόπου μας να γιορτάσει τις Aπόκριες, έχει προβεί στον σχεδιασμό επιλεκτικών δράσεων οι οποίες θα συμβολίζουν την ταυτότητα της πόλης μας αλλά και του Δήμου μας γενικότερα με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στα παιδιά μας.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα παρουσιαστεί αναλυτικά το πρόγραμμα των δράσεων.

Ωστόσο την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου ανοίγοντας το Τριώδιο, τα τμήματα του ΔΟΠΠΑΤ και ολιγομελή τμήματα των χορευτικών σωματείων της πόλης ξεκινώντας από την πλατεία Καποδίστρια θα περιδιαβούν τα σοκάκια της πόλης μας δίνοντας της αποκριάτικο ρυθμό.

Ας γιορτάσουμε λοιπόν όλοι, προσεχτικά, τηρώντας όλα τα μέτρα και τις φετινές Aπόκριες με την αισιοδοξία ότι όλοι του χρόνου θα είναι παρόντες στο Βενετσιάνικο Καρναβάλι.

Περισσότερα Άρθρα

Νέες υποψηφιότητες με την ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η Στέλλα Αγγελοπούλου έχει καταγωγή από τη Νέα Κίο και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στον τομέα της καθαριότητας. Είναι παντρεμένη με τον Νεκτάριο Ψυρογιάννη μηχανολόγο – μηχανικό και είναι μητέρα 4 παιδιών. Η Στέλλα, είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου της Νέας Κίου και του Συλλόγου TAE KWON DO. Αποφάσισε να […]

“Από τις μνήμες της Σμύρνης στην Ελλάδα του Θεοδωράκη”/ Το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας καταχειροκροτήθηκε στο Ναύπλιο

Σάββατο βράδυ, στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε συναυλία από το λαϊκό σύνολο και το σύνολο πνευστών του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας με τίτλο “Από τις μνήμες της Σμύρνης στην Ελλάδα του Θεοδωράκη” Στην συναυλία είχε τιμητική συμμετοχή ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Την συναυλία παρακολούθησε πλήθος κόσμου ανάμεσα τους ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο βουλευτής Αργολίδας […]