21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σήμερα – Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας

Σήμερα Πέμπτη σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία σε άνοδο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 9 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -3 έως 13, στην Ήπειρο από -3 έως 15 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -3 έως 14, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 15 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 3 έως 12 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 13 με 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις που στα βόρεια πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 4 Μποφόρ, ενώ στα νότια πελάγη θα φτάνουν τοπικά τα 6 Μποφόρ. Άνεμοι διαφόρων διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 Μποφόρ θα πνέουν στο Ιόνιο.

Στην Αττική θα υπάρξει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Χαμηλές θερμοκρασίες και περιορισμένη ορατότητα αναμένονται τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερες.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Γ. Ανδριανός στην τελετή ονοματοδοσίας του Ταχέος Περιπολικού Κατευθυνόμενων Βλημάτων «ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ”

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός συμμετείχε ως μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής στην τελετή ονοματοδοσίας του Ταχέος Περιπολικού Κατευθυνόμενων Βλημάτων (ΤΠΚ) του Πολεμικού Ναυτικού, «ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ.” Ο κ. Ανδριανός επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής: «Με ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση συμμετείχα ως μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της […]

Τι συμβαίνει με τις Διευθύνσεις Μεταφορών; Συλλήψεις υπαλλήλων και ιδιωτών

 Σύλληψη -3- υπαλλήλων και -8- ιδιωτών, που παρέκαμπταν τις νόμιμες διαδικασίες έναντι αντιτίμου Ανησυχητικές διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει το φαινόμενο ομάδων που δρουν εντός διευθύνσεων μεταφορών σε περιφερειακές ενότητες της χώρας, ομάδων που παρακάμπτουν διαδικασίες και, έναντι αντιτίμου, διευκολύνουν καταστάσεις και πολίτες. Την Πελοπόννησο είχε ταλανίσει μια τέτοια περίπτωση τον Μάρτιο του 2023. Οι αρχές […]