19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (8.2.2022) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν -40- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, προχθές (7.2.2022) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί στη θέα των αστυνομικών απέρριψε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -6,2- γραμμαρίων, την οποία, όπως πρόεκυψε, την είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από έτερο ανήλικο ημεδαπό. Ανωτέρω ποσότητα καθώς και τρίφτης κάνναβης, κατασχέθηκαν.  Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για απόπειρα κλοπής Συνελήφθησαν, χθες (8.2.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, 17 και 22 ετών, αντίστοιχα, γιατί αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από αγρόκτημα ημεδαπού μεταλλικά αντικείμενα, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Επιπλέον, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη, χθες (8.2.2022) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί προσπάθησε να εισέλθει σε φαρμακείο ημεδαπής, με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του.

 

Περισσότερα Άρθρα

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες (25.11.2021), εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν […]

Συνελήφθη ένα άτομο για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών στην Κορινθία

Συνελήφθη, χθες (11.11.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 69χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ναρκωτικά, όπλα και πλαστογραφία. Η δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη έναν 30χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται. Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Αστυνομικού […]