18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δημοτικός φωτισμός Δήμου Ερμιονίδας – Τηλέφωνο για τις βλάβες

Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. πρωτ. 10034/30.12.2021 Απόφαση Δημάρχου, την 1η Ιανουαρίου 2022 ανέλαβαν τα καθήκοντά τους οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ερμιονίδας.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Σπυρίδων Αντουλινάκης, σύμφωνα με τις καθ’ ύλην αρμοδιότητές του, έχει την ευθύνη και εποπτεία εκτέλεσης έργων ηλεκτροφωτισμού – επεκτάσεις δημοτικού φωτισμού, αλλαγή λαμπτήρων – τεχνικών συνεργείων.

Κατόπιν τούτου, για την καλή και εύρυθμη λειτουργία του συνεργείου ηλεκτροφωτισμού – αλλαγής λαμπτήρων, σας ενημερώνουμε σχετικά με την εβδομαδιαία κίνηση του καλαθοφόρου μηχανήματος στον Δήμο Ερμιονίδας.

Πρόγραμμα

Δευτέρα      : Κοινότητα Κρανιδίου

Τρίτη            : Κοινότητα Πορτοχελίου – Κοινότητα Φούρνων

Τετάρτη       : Κοινότητα Διδύμων – Κοινότητα Κοιλάδας

Πέμπτη        : Κοινότητα Ερμιόνης

Παρασκευή : Κοινότητα Θερμησίας – Κοινότητα Ηλιοκάστρου

Για βλάβες ηλεκτροφωτισμού – αλλαγές λαμπτήρων

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, Ώρες 09.00 έως 14.00 

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2754360009

Η ανάπτυξη του τόπου μας και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας, είναι ο καθημερινός μας αγώνας και η πρώτη μας προτεραιότητα!

Ο Δήμαρχος

Γιάννης Γεωργόπουλος

Περισσότερα Άρθρα

ΝΑΥΠΛΙΟ. ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Στην παράταξη μας η Χριστίνα Α. Καραμάνου

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της Χριστίνας Α. Καραμάνου, ιδιωτικής υπαλλήλου. Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε: «Η Χριστίνα, μία δυναμική γυναίκα, ένας άνθρωπος της προσφοράς θα είναι και πάλι μαζί μας στις εκλογές του Οκτωβρίου για να συνεχίσουμε το […]

Συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτριου Κωστούρου με εκπροσώπους των ΑμεΑ

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος συναντήθηκε στις 15 Μαρτίου 2022 με εκπροσώπους της ΕΣΑμεΑ και της ΠΟΜΑμεΑ Πελοποννήσου, παρουσία της προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ Μαρίας Ράλλη και των Αντιδημάρχων Αλέξανδρου Λυκομήτρου, Κωνσταντίνου Ρούτουλα, Παναγιώτη Λέντζου, Ευάγγελου Λεβεντογιάννη, Γεώργιου Δρούγκα,  στα πλαίσια ενημέρωσης που πραγματοποιούν για μια σειρά νέων δράσεων και παρεμβάσεων που θα προκύψουν από την […]