19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ: 151η εθελοντική αιμοδοσία “γιορτή αγάπης” στο Άργος (μόνο με ραντεβού)

Η αιμοδοσία είναι γιορτή αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας! Καθώς πολλοί άνθρωποι γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο σύλλογος μας ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ενθαρρύνει τους εθελοντές αιμοδότες να δώσουν το απόλυτο δώρο αγάπης – το δώρο της ζωής.

Κλείστε το ραντεβού σας μαζί με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο στο 6936 975 219 για να δώσετε αίμα και να βοηθήσετε ασθενείς που έχουν ανάγκη τη δική σας «αγάπη».

Ελάτε στη 151η τακτική εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 και Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022, από τις 4:30μμ έως τις 7:30μμ στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μ. Αλέξανδρος στο Άργος. (δείτε το σημείο στο χάρτη).

Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ COVID 19. ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟ 6936 975 219.

Περισσότερα Άρθρα

Τοποθέτηση Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου στο δημοτικό συμβούλιο για την αύξηση στα δημοτικά τέλη

Στο σημερινό ανοιχτό Δημοτικό Συμβούλιο και αφού κατατέθηκαν όλες οι απόψεις αποφασίστηκε η αύξηση των ανταποδοτικών τελών για το 2023 σε οικιακούς πελάτες και επιχειρήσεις. Ο Δήμαρχος κ. Κωστούρος στην παρέμβαση του στη συνεδρίαση τόνισε πως επιθυμεί να πληροφορήσει τους δημότες ότι τα ανταποδοτικά τέλη αφορούν αποκλειστικά και μόνο τις δαπάνες ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας και […]

Ο οργανισμός EUphoria διοργάνωσε από τις 3 έως τις 11 Μαΐου στο Ναύπλιο την ελληνογερμανική ανταλλαγή νέων “Προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου”

Για πρώτη φορά, ο οργανισμός Euphoria * διοργάνωσε την Προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (“Model of the European Court of Human Rights 2022”) 3-11.05.2022 στο Ναύπλιο, στην οποία συμμετείχαν φοιτητές από την Ελλάδα και τη Γερμανία. Κάθε συμμετέχων ανέλαβε ένα ρόλο μεταξύ των Αιτούντων, Δικαστών και Κράτους σε μία υπόθεση η οποία αφορούσε […]