5 °C Argos, GR
8 Φεβρουαρίου 2023

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου

Κριός   Μία μέρα γεμάτη από πολλές δραστηριότητες, συζητήσεις, συναντήσεις, μηνύματα και διαδρομές. Προσέξτε μόνο να μην υπερβάλλετε σε αυτά που λέτε και σκέφτεστε.

Ταύρος   Θα έχετε την τάση να κάνετε παραπάνω έξοδα για το σπίτι και για την οικογένειά σας. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε από την ψυχολογία σας και πάρετε περιττά πράγματα. Νιώθετε την ανάγκη να ακούσετε καλά λόγια για να νιώσετε ότι αναγνωρίζουν την αξία σας.

Δίδυμοι  Μόλις η Σελήνη επισκεφθεί το ζώδιό σας στις 12:27 η διάθεσή σας αλλάζει και γίνεστε ακόμα πιο επικοινωνιακοί και υπερδραστήριοι! Θα είναι πιο εύκολο να συγκεντρώσετε τα βλέμματα και να πείσετε τους συνομιλητές σας.

Καρκίνος  Είστε πιο εσωστρεφείς και έχετε ανάγκη να απομονωθείτε και να ηρεμήσετε από όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και επικοινωνήστε με άτομα που έχουν γνώσεις και εμπειρία για να σας βοηθήσουν.

Λέων  Η συλλογική δουλειά και οι ομαδικοί στόχοι αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για εσάς σήμερα. Οι φίλοι και ο κύκλος των γνωριμιών σας θα παίξει σημαντικό ρόλο για να πετύχετε τις επιθυμίες σας.

Παρθένος  Έντονη κινητικότητα και δραστηριότητα στον επαγγελματικό σας χώρο. Δείξτε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και προσεγγίστε το κοινό στο οποίο απευθύνεστε ή τους ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να διαφημίσετε τη δουλειά σας.

Ζυγός  Η ενέργεια της Σελήνης από τις 12:27 είναι με το μέρος σας και μπορείτε να επικοινωνήσετε, να συναντήσετε, να γνωρίσετε άτομα από άλλους χώρους, ακόμα και χώρες, που όμως μπορούν να σας ανοίξουν νέους δρόμους.

Σκορπιός  Θα είναι σημαντικό σήμερα να μην κοντράρετε τον σύντροφο ή τους συνεργάτες αλλά να επικοινωνήσετε μαζί τους, να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις ανησυχίες σας για να πετύχετε κοινά όνειρα και στόχους.

Τοξότης  Η διάθεση της μέρας είναι να εστιάσετε στις σημαντικές σχέσεις, επαγγελματικές αλλά και διαπροσωπικές, της ζωής σας. Συζητήστε και κυρίως ακούστε έναν συνεργάτη ή τον σύντροφό σας για να βρείτε λύση.

Αιγόκερως   Η καθημερινότητά σας θα είναι πολύ τονισμένη θα έχετε πολλά να κάνετε και το πρόγραμμά σας θα είναι φορτωμένο. Προσπαθήστε να βάλετε προτεραιότητες και να μην ξεχάσετε αφηρημένοι κάποιο έγγραφο ή κάτι άλλο σημαντικό για τη δουλειά σας.

Υδροχόος  Μπορείτε να χαμογελάσετε πλατιά, μια και η Σελήνη από τις 12:27 σήμερα θα είναι στο πλευρό σας και θα σας δίνει μια δυνατή επικοινωνιακή ενέργεια για να δημιουργήσετε, να εμπνευστείτε και -γιατί όχι- να ερωτευτείτε!

Ιχθύες   Προσέξτε στην αρχή της μέρας τις μετακινήσεις και τις συζητήσεις σας με άτομα στο περιβάλλον σας. Από τις 12:27 εστιάστε την ενέργειά σας στην ανανέωση του χώρου της δουλειάς ή του σπιτιού σας, για να νιώσετε καλύτερα και να δείτε την οικογένειά σας.

 

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες της Μαρίας Σάκκαρη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Για πρώτη φορά μαζί εμφανίστηκαν σε κοινές φωτογραφίες στα social media ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γιος του πρωθυπουργού, και η τενίστρια Μαρία Σάκκαρη που έφτασε στους ημιτελικούς του Roland Garos, για να χάσει σε έναν συγκλονιστικό αγώνα με την Τσέχα Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα. Μετά από πλήθος δημοσιευμάτων στον ελληνικό Τύπο που ανέφεραν πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία […]

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 26 Ιουνίου και όλη την εβδομάδα

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr Μια νέα εβδομάδα ξεκινά με πολλά σημαντικά πλανητικά φαινόμενα! Πρωταγωνίστρια η Νέα Σελήνη με επίκεντρο την Τετάρτη 29 Ιουνίου και επιρροή 29 ημερών, πραγματοποιείται στις 05:52, όταν ο Hλιος συναντά τη Σελήνη, στις 7ο και 23΄ του Καρκίνου, στο ζώδιο που κυβερνά η Σελήνη και εκφράζει το στοιχείο […]