15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 8 Φεβρουαρίου

Κριός    Τολμήστε να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να υιοθετήσετε νέες επαγγελματικές τακτικές ή να βρείτε νέους τρόπους προβολής του έργου σας. Μην επενδύσετε άνευ όρων σε φίλους, γνωριμίες και συλλογική δουλειά.

Ταύρος     Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας, συγκεντρώνοντας και θετικά αλλά και δύσπιστα βλέμματα. Θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά για να αποδείξετε ότι αξίζετε την αποδοχή και την αναγνώριση των άλλων.

Δίδυμοι    Στην αρχή της ημέρας η επικοινωνία και οι σκέψεις που κάνετε σας πληγώνουν. Οι ανασφάλειές σας έχουν λογική βάση, όμως μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, ξεκουραστείτε και ως το βράδυ θα νιώθετε πολύ καλύτερα.

Καρκίνος   Καλό είναι από το πρωί ως το απόγευμα να είστε προσεκτικοί σε οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και άλλα άτομα και στο πώς χειρίζεστε μια ομαδική δουλειά. Το βράδυ αφεθείτε στην έμπνευση και στα συναισθήματα που σας χαρίζει ο Ποσειδώνας.

Λέων   Προσπαθήστε να αποφύγετε μια σύγκρουση που μπορεί να οδηγήσει σε ρήξη στη δουλειά σας ή με έναν σημαντικό συνεργάτη. Αφήστε τις σημαντικές αποφάσεις μετά το μεσημέρι της Τρίτης.

Παρθένος      Ακόμα και οι προκλήσεις της ημέρας για εσάς θα λειτουργήσουν ευνοϊκά. Απλώς προσέξτε μέχρι το μεσημέρι θέματα με δημόσιες υπηρεσίες, θέματα υγείας ή κανονισμών και νομικές υποθέσεις.

Ζυγός   Ο εγωισμός, η συμπεριφορά ενός αγαπημένου σας προσώπου, του ερωτικού συντρόφου ή των παιδιών σας, μπορεί να σας πληγώσει. Αφήστε την ένταση να περάσει και μετά το απόγευμα μπορείτε να συζητήσετε για να βρείτε λύσεις.

Σκορπιός    Μέχρι το απόγευμα της Τρίτης θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις συνεργασίες, αλλά και στις οικογενειακές και συντροφικές σας σχέσεις. Αντίθετα, το βράδυ θα βρείτε την εσωτερική δύναμη μέσα από μια συζήτηση, συνάντηση ή και ιδέα σας να αναγεννήσετε τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και την ψυχολογία σας.

Τοξότης    Να είστε πιο προσεκτικοί στην αρχή της μέρας στις εργασιακές σχέσεις. Συζητήσεις, συναντήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις χρειάζονται προσοχή.

Αιγόκερως   Είστε έτοιμοι να βάλετε τα όριά σας σε θέματα οικονομικών, αλλά έτσι ίσως πληγώσετε αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα σημαντικά αφήστε τα για τις απογευματινές και βραδινές ώρες, που η διάθεση και τα συναισθήματά σας, αλλά και οι συνθήκες θα είναι πολύ καλύτερα.

Υδροχόος      Το παρασκήνιο συνεχίζει να είναι έντονο και η ψυχολογία σας έχει επιβαρυνθεί. Προσπαθήστε να μην ξεσπάσετε σε άτομα της οικογένειάς σας και οργανώστε καλύτερα τις ενέργειές σας για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα.

Ιχθύες   Στην αρχή της μέρας προσέξτε συζητήσεις και διαδρομές. Ελέγξτε το μεταφορικό σας μέσο και το τηλέφωνό σας. Θα χρειαστεί να οργανώσετε καλύτερα τη μέρα σας. Από το απόγευμα επικοινωνήστε με σημαντικά άτομα και φίλους για την εξέλιξή σας και για κοινούς στόχους.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 13 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Δεν χρειάζεται να θυσιάζετε το χρόνο σας με άτομα που δεν κάνουν κάτι περισσότερο για εσάς. Ξέρετε τι θέλετε και σίγουρα μπορείτε να το καταφέρετε με λιγότερο κόπο! ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Ολη η ημέρα θα είναι γεμάτη από εκπλήξεις, από αγαπημένα σας άτομα. Κάποιος πάντως από όλους αυτούς έχει για […]

Oι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 11 ως 17/5/2020

ΚΡΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Τα γεγονότα και οι συγκυρίες θα σου φέρουν καινούργιες ευκαιρίες. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να ερωτευτείς, θα μαγνητίσεις και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Η διάθεση σου θα είναι ζωηρή, η αυτοπεποίθηση σου ακμαία, δεν θα αρνηθείς να προχωρήσεις σε καινούργιο ξεκίνημα. Η εβδομάδα θα απελευθερώσει τον αυθορμητισμό σου, η απόφαση σου να […]