13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου

Κριός      Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επαγγελματικές σας κινήσεις, στη συζήτηση, στα μηνύματα και τα e-mail που ανταλλάσσετε με άτομα του περιβάλλοντός σας και συναδέλφους, για να μην υπάρξουν λάθη και παρανοήσεις.

Ταύρος     Αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεστε, οι αξίες και η οπτική σας. Ο Ερμής τονίζει και αναμοχλεύει την επικοινωνία σας με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας. Μελλοντικά σχέδια για σπουδές, ταξίδια και νομικές συμφωνίες αναπροσαρμόζονται.

Δίδυμοι   Ιδιαίτερη επιρροή ασκεί πάντα στο ζώδιό σας ο Ερμής, και αυτές τις μέρες οι σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας είναι πολύ έντονα, και το γεγονός ότι τα κρατάτε μυστικά και δεν τα μοιράζεστε σας φορτίζει ακόμα περισσότερο. Οικονομικά ζητήματα που αφορούν και άλλους ή οικογενειακά προβλήματα θα πάρουν το δρόμο τους.

Καρκίνος     Έφτασε η στιγμή να αντιμετωπίσετε όλες τις πληροφορίες που έχετε τις τελευταίες εβδομάδες και με βάση τις συζητήσεις που έχετε κάνει με το σύντροφο ή έναν συνεργάτη σας να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

Λέων    Οι συζητήσεις για έναν ομαδικό επαγγελματικό στόχο ή ένα κοινό όνειρό σας με φίλους γίνονται πιο έντονες και απαιτούν καθαρή σκέψη για να σχεδιάσετε και να ανακατευθύνετε την κατάλληλη προσέγγιση για τους στόχους σας.

Παρθένος    Ο κυβερνήτης σας Ερμής σας επηρεάζει έντονα αλλά όχι αρνητικά σε αποφάσεις και συζητήσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν και αφορούν ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή τη δική σας επιχείρηση.

Ζυγός     Τα μελλοντικά σας σχέδια για τη δουλειά αλλά και την οικογένειά σας σας απασχολούν έντονα αυτές τις μέρες και σας προκαλούν πίεση. Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε μηνύματα και συζητήσεις από νεαρά οικογενειακά πρόσωπα.

Σκορπιός    Ολα αυτά που σας απασχολούν τις τελευταίες εβδομάδες και σκέψεις απαισιόδοξες που κάνετε θα είναι ακόμα πιο έντονα σήμερα και αύριο. Σταδιακά, όμως, όλα θα ξεκαθαρίσουν και θα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και ποια άτομα να εμπιστευτείτε.

Τοξότης     Η επικοινωνία σας με το σύντροφο ή έναν σημαντικό συνεργάτη σας αυτές τις ημέρες είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Δεν είστε ακόμα έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις για το οικονομικό και επαγγελματικό μέλλον μιας συνεργασίας, αλλά ούτε και για να περάσετε στο επόμενο βήμα της σχέσης σας. Κάντε υπομονή λίγες μέρες και όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

Αιγόκερως     Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο σε στάση σήμερα και αύριο προετοιμάζει το έδαφος για να κινηθείτε. Πολύ σύντομα, με σιγουριά και χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις, παίρνετε πολλές πληροφορίες και κάνετε πολλές συζητήσεις. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για την οριστική απόφαση.

Υδροχόος    Οι πληροφορίες που παίρνετε από αγαπημένα σας πρόσωπα και έντονα μυστικά συναισθήματα σας κρατάνε ξάγρυπνους και σας μπερδεύουν. Περιμένετε λίγες μέρες και θα μάθετε ποιος αξίζει για να συνεχίσετε.

Ιχθύες      Μπορείτε να κάνετε λίγες μέρες ακόμα υπομονή για να ολοκληρώσετε έναν κοινό σας στόχο με το σύντροφο ή τον συνεργάτη σας. Για να πετύχετε ένα όνειρο για την οικογένειά σας, θα πρέπει να βρείτε την κατάλληλη στήριξη από ένα σημαντικό πρόσωπο.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Σωματικά και ψυχολογικά κουρασμένοι σήμερα. Μελαγχολικοί, άτονοι και ανασφαλείς. Αυτό που επιθυμείτε περισσότερο είναι να απομονωθείτε και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες. Δεν είστε σε θέση να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. ΤΑΥΡΟΣ: Φιλικές επαφές, κοινωνικές συναναστροφές. Δεν θέλετε να είστε μόνοι και αναζητάτε συντροφιά. Σήμερα, ανάμεσα στις πολλές κοινωνικότητες, θα κάνετε και μία καινούρια γνωριμία, που […]

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 1η Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Κρατήστε μόνο χαμηλούς τόνους σε όλα αυτά που σας ενοχλούν στον άνθρωπό σας και από τον νέο μήνα δώστε το χρόνο για να σας φέρει τις εξηγήσεις που σίγουρα θα σας πείσουν. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Μπορείτε να χαμογελάσετε. Ο αγαπημένος σας, μετά από ένα διάστημα σιωπής/απουσίας, τώρα θα έρθει κοντά […]